«سیدعباس موسوی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرستان ساری، اظهار کرد: اوجگیری ویروس کرونا باتوجه به تکرار روزهای قرمز کرونایی در مازندران زنگ خطری جدی است که طی روزهای اخیر شاهد آن هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در نهمین ماه از شیوع ویروس کرونا در استان مازندران قرار داریم که روزهای متوالی قرمز کرونایی برای دومین بار وارد پنجمین ماه میشود.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۰۶ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در سطح استان بستری شدند.
این مسئول ادامه داد: در همین مدت تعداد ۶۵ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستانها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
موسوی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۸۶۹ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۲۰۳ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
وی بیان کرد: ضدعفونی کردن سطوح ، تهویه مناسب ، ماسک زدن ، شستن مستمر دستها ، رعایت فاصله فیزیکی و عدم حضور در تجمعات میتواند به کنترل و کاهش ابتلا به بیماری کمک کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: بیماری کرونا میتواند تمامی ارگانهای بدن را درگیر کند به عنوان مثال نباید فکر کرد حتی آبریزش بینی و سرفه از علامتهای کرونا نیست بلکه این علائم هم میتواند نشان دهنده ابتلاء فرد به کرونا باشد.
این مسئول اظهار کرد: به علت علاقه ویژه این ویروس به عروق قلبی شاهد افزایش سکتهها هستیم. مکانیسم عمل این ویروس باعث ایجاد لخته خون و تورم در رگها میشود که سکتههای قلبی و مغزی و آمبولی ریه را در پی دارد.
موسوی گفت: طبق دستورالعمل کمیته مقابله با کرونا افراد بیمار باید دو تا سه هفته خود را قرنطینه و از دیگران جدا کنند و پس از آن نیز به مدت ۶ هفته در خانه ماسک بزنند و به طور مداوم در بیرون از خانه از ماسک استفاده کنند.
نظر شما