«محمد غلامی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول اظهار کرد: در دزفول تعداد ۳۳۰ واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد فعالیت ۵۵ واحد به دلایلی همچون بدهیهای بانکی، نبود رقابتپذیری، تغییر کاربری و فروش راکد هستند.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با بیان اینکه ۴۱ واحد صنعتی در دزفول دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد بوده که این واحدها برای تکمیل و افتتاح نیازمند تسهیلات هستند افزود: از تمام این واحدها بازدید صورت گرفته و پیگیری هایی جهت دریافت تسهیلات بانکی برای آنها صورت گرفته که امیدواریم با مساعدت بانکها این موضوع حل شود.
وی با اشاره به اینکه تمام ظرفیتهای شهرستان دزفول در زمینه صادرات، صنعت، معدن و اصناف بررسی و در قالب طرح به فرماندار و نماینده دزفول ارسال شدهاند عنوان کرد: هشت طرح از جمله قند شهدای دزفول، توسعه فولاد روهینا، شرکت سری را دز، طرح نایلون، تولید بستنی و تولید و بستهبندی روغن موتور در شهرستان در حال احداث هستند که در زمینه ارائه تسهیلات و سایر مراحل در کنار آنها خواهیم بود.
غلامی با بیان اینکه ۳۳۰ واحد صنعتی در دزفول وجود دارد عنوان کرد: تعداد ۵۵ واحد به دلایلی همچون بدهیهای بانکی، نبود رقابتپذیری، تغییر کاربری، فروش و فعالیت آنها راکد بوده که با تلاشهای صورت گرفته توسط فرماندار، چهار واحد از شرایط رکود خارج شدهاند.
وی از صدور ۶۵ جواز تأسیس با اشتغال ۷۷۷ نفری در دو ماه اخیر در شهرستان دزفول خبر داد و اضافه کرد: شهرستان دزفول ظرفیت زیادی را در حوزه صنعت دارد که باید با کمک ادارات و سرمایهگذاران بتوانیم تعداد واحدهای صنعتی در این شهرستان را به هزار واحد برسانیم.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با بیان اینکه در ۲ ماه اخیر ۱۱ واحد صنعتی در دزفول به بهرهبرداری رسیده است یاد آور شد: این واحدهای صنعتی شامل طرح توسعه، پیشرفت طرح در زمینه افزایش ظرفیت بودهاند.
نظر شما