به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل با تشریح هدف و موضوع جلسه گفت: مسجد و امور مسجد جزء مباحث فرهنگی بوده و چگونگی تاثیر گذاری وحضور مردم در آن یکی از دغدغه های مهم شورای فرهنگ عمومی استان می باشد ما باید با در نظرگرفتن برنامه های توسعه چهارم و پنجم در مورد مسجد، در راستای چشم انداز 20 ساله کشور نیز اقدام کنیم.
وی گفت: در مورد مسجد تابحال به صورت جزیره ای عمل شده است وجزیره ای عمل کردن ما را در رسیدن به اهداف و کارکردهای اصلی مسجد بامشکل مواجه کرده است.
حجت الاسلام ستوده افزود: فعالیت های نهادها و ادارات مرتبط بامساجد باید دارای خروجی باشد و هر نهادی باید برحسب ظرفیت و توانایی خویش عهده دار کار فرهنگی باشد.
در پایان این جلسه مقرر شد کمیته های مختلف فرهنگی، هماهنگی، پشتیبانی، بهداشت، نظارت و ارزیابی از سوی اداره کل تبلیغات اسلامی تشکیل و اعضای هر کمیته به صورت تخصصی از بین ادارات تعیین شود.
* * *
شماره 41 ماهنامه شبستان اندیشه در استان اردبیل توزیع شد
علی دژبانی، کارشناس آموزش و پژوهش تبلیغات اسلامی اردبیل با اعلام این خبر گفت: با هدف ارتقای مهارت های تبلیغی، دینی و فرهنگی مبلغین و نیز تغذیه فکری شبکه تبلیغی استان، ماهنامه شماره 41 شبستان اندیشه در بین روحانیون مستقر و طرح هجرت استان توزیع شد.
وی به محتوای این ماهنامه اشاره کرد و گفت: ماهنامه شبستان اندیشه شماره 41 حاوی بخش های مختلف مانند مهارت تبلیغ، فیش تبلیغ، معارف تبلیغ، هویت طلبگی، معارف تبلیغ، علوم قرآن و حدیث و قفسه کتاب می باشد.
در این شماره ماهنامه به موضوعاتی مانند روان شناسی تبلیغ ، روش سخنرانی، نمونه فیش سخنرانی، جهاد خاموش، روش متفاوت زندگی، میراث صادقین، اصولی عمیق مفسر نوآور، چند روضه در هوای ماه صفر و... اشاره شده است.
* * *
گفتمان دینی با موضوع «اهمیت و آثار وضعی نماز در زندگانی دنیوی و اخروی انسانها» در شهرستان بیله سوار برگزار شد.
حجت الاسلام علی عزیزی از روحانیون منطقه در سخنانی، نماز را دارای آثار وضعی در زندگانی دنیوی و اخروی انسان ها دانست و گفت: آثار دنیوی نماز این است که نمازگزار کسی را جز خدای سبحان، امید و پشتوانه خود نمی داند و این احساس مایه انگیزش او در تمام عرصه ها خواهد بود. باتوجه به اینکه خالق هستی «رب العالمین» است و تمامی فرهنگ از جانب او به بشر رسیده است، شیوه دعا کردن را به بنده خود آموزش داده که چگونه با خدای خود سخن بگوید و چه چیزی را از او مسئلت نماید. آنچه در منابع روایی به عنوان عمود دین از نماز یاد شده، در واقع می توان گفت، به منزله شاهرگ حیات طیّبه است که بنده نمازگزار به دست خود مقدمات آن را فراهم کرده و بنایی محکم و رو به آسمان، به طرف بالا پیش می برد. تا در هنگام نیاز، بر آن تکیه زده و کمر راست کند.
وی افزود: با مرور آیات و روایات در مورد نماز به این نکته مهم پی می بریم که نماز سررشته ارتباط بنده با خالق بوده و جذابیت این رشته بسان آهن ربا، نمازگزاران متعهد را در اوقات معین روزانه سه یا پنج بار به سوی مکان های برگزاری نماز جماعت به قصد احیای ستون های جدید و بسیار می کشاند. قطع نظر از احیاء ستون های جدید و افزون، استحکام بنای عظیم دین و آیین نیز افزون گردیده و سالیان دراز، نسل های آینده در زیر سایه آرامش بخش به حیات طیّبه خود ادامه خواهند داد.
پایان پیام/
نظر شما