به زگارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» پیش از ظهر امروز (۲۲ آبان) در دیدار با نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس یکی از زیر ساخت های مهم کشور است، گفت: مجلس شورای اسلامی از سویی مظهر اراده مردم و از سویی ریل حرکت دولت است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه انتخاب این مجلس توسط مردم جای شکر دارد، چرا که نمایندگان جوان و خوبی را انتخاب کردند، افزود: آنچه که اکنون از مجلس توقع داریم، هوشیاری است، زیرا که شرایط فعلی کشور شرایط عادی نیست و خوشبختانه تاکنون این هوشیاری در مجلس دیده شده است.
آیت الله عبادی با اشاره به اینکه عاقل آن فردی نیست که بین خوب و بد فرق بگذارد، بلکه عاقل آن کسی است که بتواند بین خوب و خوبتر و بد و بدتر فرق بگذارد، بیان کرد: امروز شما در شرایط انتخاب بین بد و بدتر قرار دارید و هر تصمیمی که گرفته می شود، باید بسنجید در حال حاضر چه عارضهای دارد و در آینده چه عارضهای خواهد داشت.
امام جمعه بیرجند در ادامه عنوان کرد: توان این مجلس خیلی بیشتر از آن چیزی است که در گزارشات آورده می شود، ولی بدلیل شرایط خیلی حساسی که در کشور حاکم است، از توان مجلس کاسته میشود.
آیت الله عبادی با انتقاد از عدم کنترل اوضاع بوجود آمده در بورس، ورود کالای قاچاق و خروج غیر قانونی دام در مقطعی که خود مردم نیاز دارند، یادآور شد: این گرانیهای سرسام آور از نظر تئوری حل شده و قابل کنترل است، اما در عمل این اتفاق نمی افتاد و باعث رنج و التهاب مردم میشود.
وی افزود: مجلس باید جلوی واگذاری این ارزهایی که به عنوان کالای اساسی از کشور خارج می شود و بعد کالاهای بی ارزش وارد می شود را بگیرد.
نماینده مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی فرصت قانونی دارند تا فردی را انتخاب کنند که مشکلات را حل کند، گفت: امیدواریم مردم از این فرصت قانونی خود، استفاده کنند و بهترین فرد را انتخاب کنند و به کسانیکه اندیشه آنها در خارج از مرزهاست، رأی ندهند.
آیت الله عبادی در بخش دیگری از سخنان خود به گزارش رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات اشاره کرد و گفت: تجربه نشان داده علم بدون فرهنگ صحیح که ما از آن به عنوان تقوا یاد می کنیم، برای مردم جز ویرانی، جنگ و دزدی پیشرفته نداشته است،
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی ادامه داد: در دنیایی که علم بدون تقوا این چنین بن بستی را ایجاد می کند، لازم است که ما به عنوان مسلمان، طرح علم با تقوا را گسترش دهیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه گزارش هایی به دست ما می رسد که بعضی مراکز آموزشی امور فرهنگی را ضعیف یا حتی حذف کردهاند، گفت: یکی از ارکان رشد در دانشگاهها و مراکز آموزشی، احیای فرهنگ اسلامی است، چرا که انسان خلقتاً فرهنگی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی رکن دیگر رشد برای دانشجویان را انجام امور عملی در کنار دروس تئوری دانست و افزود: باید دولتها به دانشگاهها نزدیک شوند و دانشجویان در انواع و اقسام مسائل حضور داشته باشند، چرا که تمام دانش دانشجویان در کنار مسائل تئوری نیاز به جنبه عملی نیز دارد.
آیت الله عبادی با تأکید بر اینکه همان طور که هر جا دانشجویان جمهوری اسلامی ایران وارد شدند و به خوبی عمل کردند در فضای مجازی نیز می توانند با قدرت عمل کنند، بیان کرد: فضای مجازی را در اختیار دانشجویان قرار ندادند و باعث شد امروز فضای مجازی در اختیار بیگانه قرار گیرد و مشکلات بسیاری در بین نوجوانان و جوانان پس از شیوع ویروس کرونا و لزوم برگزاری آموزش در این بستر شد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در پایان با انتقاد از عدم اعتماد به توان نخبگان و دانشجویان کشور، بیان کرد: چرا در کشور به دانشجویانی که امروز در زمینه ساخت هواپیماهای جنگی و بدون سرنشین به دستاوردهای قابل قبولی رسیدهاند، اعتماد نمی شود تا در زمینه ساخت هواپیمای مسافر بری ورود کنند؟ اگر به جوانان ایرانی اعتماد کنند قطعا می توانند نیازمندهای کشور را تولید کنند و بسازند، اما می بینیم که برای ورود هواپیمای دست دوم کشورهای غربی کلی مراسم می گیرند و فلان مدیری که در آن زمان مسئولیت داشته با کلی افتخار از آن یاد می کند! و قراردادهای نجومی با این کشورها می ببندند، اما به دانشجویان داخلی اعتمادی نمیکنند.
در ابتدای این دیدار «سلمان اسحاقی»، نماینده مردم شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی گزارشی از پیگیریهای خود در خصوص موضوعات مرتبط با حوزه انتخابیه اعم از پروژه جاده بیرجند به قاین، راه آهن و .... و همچنین مسائل سیاسی کشوری اعم از طرح سئوال و استیضاح رئیس جمهور، مسئله قرارداد اوراق سلف نفتی، مبارزه با مفاسد اقتصادی و همچنین مسائل مرتبط با کرونا بیان کرد.
در بخش دیگری از این دیدار نیز «سید احسان شکیب»، رئیس دانشگاه بزرگمهر قاین نیز با اشاره به اینکه این دانشگاه از سال 92 با تفکیک از دانشگاه بیرجند به عنوان یک واحد آموزشی مستقل فعالیت می کند، گفت: این دانشگاه در در سه دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و مهندسی با 1200 دانشجو و 27 عضو هیأت علمی در حال فعالیت است.
وی با بیان اینکه با پیگیری های صورت گرفته با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، مقرر شد در دانشگاه بزرگمهر نیز رابطی حضور پید کند، افزود: با کمک خیرین ساخت مسجد دانشگاه شروع شده است.
نظر شما