حجت الاسلام «علی رمضانی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: در هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار قرار داریم و این هفته فرصتی است تا بیش از پیش ترویج مطالعه و کتابخوانی را در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان داشته باشیم و از ظرفیت مسجد و ائمه جماعات در این حوزه بهره گیریم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین ادامه داد: یکی از طرح های ستاد هماهنگی کانون های مساجد، طرح شنبه های با کتاب است که با هدف معرفی کتاب و انس با کتاب در استان قزوین هم در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: بر این اساس با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین و ائمه جماعات کتاب های مفید شناسایی و به اقشار مختلف مردم معرفی می شود که خوشبختانه در این طرح ائمه جماعات در بین نماز و یا بعد از نماز کتابی را به نمازگزاران معرفی می کنند و با این اقدام در کنار تقویت باورهای دینی و اعتقادی افراد در مساجد، سطح آگاهی آنها هم نسبت به مسائل مختلف با سوق یافتن به سمت مطالعه افزایش می یابد.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به نقش مساجد در ترویج مطالعه و کتابخوانی تأکید کرد: در بسیاری از روستاها، مراکز فرهنگی وجود ندارد و این مساجد هستند که در کنار برگزاری مراسم های عبادی و مذهبی، در حوزه فرهنگی و پر کردن اوقاف فراغت جوانان و نوجوانان نقش اثرگذاری دارند.
وی خاطر نشان کرد: وجود کتابخانه های کانون های فرهنگی هنری در این مساجد هم سبب شده تا جوانان و نوجوانان که بیشترین مخاطبان کانون ها هستند در کنار برنامه های مختلف دینی، قرآنی و تربیتی بتوانند با حضور در مساجد از این کتابخانه ها هم بهره مند شوند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اعلام کرد: 128 کتابخانه در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین وجود دارد که 60 درصد این کتابخانه ها در کانون های روستایی خدمات ارائه می دهند.
وی یادآور شد: مسجد بهترین پایگاه برای پیوند جوانان و نوجوانان با کتاب است که در این بین نقش کانون های مساجد با محوریت ائمه جماعات بسیار مهم و تأثیرگذار است و کانون های مساجد توانسته اند بحث مطالعه را به درون مساجد ببرند و ائمه جماعات می توانند با تشویق مردم به این مهم نقش بسزایی در ترغیب افراد به کتابخوانی داشته باشند.
نظر شما