کتابخانه مسجد جامع رزکان نو قدمتی که به عهد صفوی می رسد

فعالان کانون فرهنگی هنری مسجد جامع رزکان، قریب چندسالی است که بنای محوری ساخت مسجد جامع رزکان نو را از یک کتابخانه مسجد محور پنج ضلعی که به عهد صفوی می رسید، آغاز کردند.

خبرگزاری شبستان - البرز؛ فاطمه دانایی: همت انسان مومن به رفع مشکلات است هرچند واقعیت های ممکن این اجازه را ندهد و سنگ های متعدد انسان را از رسیدن به هدف اصلی خود باز دارد.

 

فعالان کانون فرهنگی هنری مسجد جامع رزکان، قریب چندسالی است که بنای محوری ساخت مسجد جامع رزکان نو را از یک کتابخانه مسجد محور پنج ضلعی که به عهد صفوی می رسید، آغاز کردند.

 

همتی که امروز از آن مسجد پنج ضلعی 100 متری، شاهد ساخت بنای مسجدی شاخص، استاندارد در چند طبقه هستیم و این مهم با همت همراهی فعالان کانون فرهنگی هنری مسجد با امام مسجد مقدر شد.

 

برنامه ریزی و سند چشم انداز

 

آنچه مسجد جامع رزکان نو را امروز به عنوان یکی از مسجدهای برجسته در منطقه قرار دهد، سند چشم اندازی بود که با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت حاصل شد و امروز همان کتابخانه مسجد بستر هم اندیشی و همفکری بیشتر و بهتر برای تعالی روند فعالیت های کانون فرهنگی هنری مسجد است.

 

رزکان نو از مناطق اصیل و هویتی کلانشهر کرج است، که برای رسیدن به آن باید در مسیر جاده مشکین دشت پیش رویم تا به حدفاصل شهرستان فردیس برسیم.

 

کانون فرهنگی هنری شهید مطهری از جمله کانون های فرهنگی شاخص استان البرز است که به منظور احیاء کارکردهای مسجد نسبت به ارتقاء سطح کمی و کیفی ویژه برنامه های مسجد محور اهتمام ویژه ای از خود نشان داد.

 

« مریم شورمیج» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی و نقش محوری کانون فرهنگی هنری شهید مطهری گفت: کانون فرهنگی هنری مسجد جامع رزکان نو فعالیت خود را با محوریت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی آغاز کرد.

 

مدیر برگزیده طرح ملی رویداد فهما در استان البرز افزود: مدیریت فرهنگی مطلوب و اثرگذار برگرفته از دانش های مطالعاتی و پیش زمینه ای است.

 

وی ادامه داد: زمانی که بنای ساخت و توسعه مسجد جامع رزکان نو را گذاشتیم، آنچه به ما روحیه می داد و ما را نسبت به این مهم ترغیب و تشویق می کند، مسجد با محوریت کتابخانه بود.

 

شورمیج خاطرنشان کرد: انگیزه مضاعف از مطالعه و تقویت باورهای ایمانی و الهی به نیروهای کانون فرهنگی هنری انگیزه حرکت و فعالیت بخشید.

 

مدیرکانون فرهنگی هنری شهید مطهری اظهار کرد: کتاب ظرفیت های بالقوه وجود ما را وسعت داد و آن را بالفعل کرد و همین امر در فصل های بعدی فعالیت کانون فرهنگی زمینه کارآفرینی و اشتغالزایی برای بانوان و نوجوانان مسجدی را فراهم ساخت.

 

رونق فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مسجد جامع رزکان نو مصداق جهاد فرهنگی است

 

« حجت الاسلام علی عالم فرح رود» نیز در همین رابطه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز گفت: رونق فرهنگ کتاب و کتابخوانی در مسجد جامع رزکان نو مصداق جهاد فرهنگی است.

 

امام مسجد جامع رزکان نو افزود: امروز یکی از اصلی ترین و شاخص ترین فعالیت های حاکم در مسجد جامع رزکان نو کتاب و کتابخوانی است.

 

وی خاطرنشان کرد: شرایط کرونا و اهمیت فاصله گذاری اجتماعی و دیگر مقررات بهداشتی، باعث شد تا با محدودیت های معینی جریان کتاب و کتابخوانی در فضای مسجد محقق شود.

 

حجت الاسلام عالم فرح رود بیان کرد: طرح شنبه های با کتاب از جمله طرح هایی است که با همت کانون فرهنگی هنری مسجد و در راستای تقویت باورهای ایمانی و الهی با هدف معرفی کتاب خوب، هم اندیشی و هم فکری همچنین ظرفیت سازی های فرهنگی اجرا می شود.

 

کتاب زمینه بلوغ فکری و آگاهی است

 

سید شهاب الدین انوری از نوجوانان فعال در مسجد جامع رزکان نو است که در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز گفت: بسیاری از معارف اجتماعی، دینی و ... را در فضای کتابخانه کانون فرهنگی هنری شهید مطهری آموختم.

 

این نوجوان مسجدی افزود: حضور دیگر نوجوانان در مسجد انگیزه فعالیت ام را در محیط مسجد بیش از همیشه می کند همچنین ایجاد انگیزه و نشاط برای فعالیت بیشتر و بهتر می دهد.

 

وی ادامه داد: حضور کتابخانه در فضای مسجد زمینه نشاط و‌ پویایی مسجد را فراهم می کند و می تواند انگیزه مطالعه را فراهم کند.

 

روحیه پرنشاط نوجوانان و جوانان بسیجی و کانون های فرهنگی هنری مسجد با محوریت کتاب و کتابخوانی همواره یکی از ارکان احیاء کارکردهای مسجد تراز اسلامی است. 

 

 

 

 

کد خبر 994119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha