تأکید نمایندگان برای استفاده از نیروهای غیررسمی به منظور جبران کسری معلم

رئیس کمیته آموزش و پرورش مجلس با اشاره به برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک ساماندهی نیروی انسانی، تصریح کرد: نمایندگان عضو این کمیته بر بهره مندی از نیروهای غیررسمی شاغل در آموزش و پرورش تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی اسماعیلی با اشاره به نشست امروز(سه‌شنبه ۲۷ آبان) کمیته آموزش و پرورش با حضور نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: در نشست عصر امروز مسئله ساماندهی نیروی انسانی برای نیروهای پس از سال 91 در دستور کار کمیته مشترک قرار داشت و پیشنهاداتی در این راستا برای بررسی بیشتر مطرح شد.

 

نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر آموزش و پرورش با نیروهایی مواجه است که به استخدام رسمی آموزش و پرورش درنیامده‌اند و در قالب‌های مختلف از جمله خرید خدماتی، حق التدریسی، نهضتی و پیش دبستانی با آموزش و پرورش همکاری دارند.

 

وی با استناد به اعلام نیاز 197 هزار معلم توسط آموزش و پرورش، افزود: در نشست امروز تأکید نمایندگان برای جبران این کسری نیرو، استفاده از نیروهای فعال و بدون ردیف استخدامی در آموزش و پرورش بود تا به این واسطه از تجربه و ظرفیت این نیروهای غیررسمی نیز استفاده شود.

 

پیشنهاد نمایندگان برای به کارگیری نیروهای شاغل در آموزش و پرورش چه بود؟

 

وی تصریح کرد: بر همین مبنا پیشنهاد شد از این نیروها با برگزاری آزمون و طی دوره‌ای در دانشگاه فرهنگیان استفاده شود.

 

اسماعیلی یادآور شد: ضمن اینکه این پیشنهاد مطرح شد که سابقه تدریس معلمان به عنوان امتیاز مثبتی در آزمون استخدامی معلمان لحاظ شود. البته این پیشنهاد هنوز قطعی نشده و نیازمند بررسی دقیق‌تر است.

 

رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: در صورتی که شرایط کرونایی کشور اجازه دهد، مقرر شد هفته آینده دستگاه‌های دولتی حاضر در نشست کمیته، آماری دقیق و به تفکیک استان‌ها و شهرها از نیاز خود به در اختیار اعضای کمیته قرار دهند تا تصمیم‌گیری‌ها و جمع‌بندی‌ها بر مبنای دقیق تری باشد.

کد خبر 994424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha