کنترل کرونا در سرما سخت‌تر است

ابول‌نژادیان با بیان اینکه وضعیت کرونا در خوزستان ثبات نسبی دارد اما با سرد شدن هوا شرایط سخت‌تر می‌شود گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز درحال حاضر ۵۰ درصد از تخت‌های عادی و ۸۰ درصد از تخت‌های مراقبت‌های ویژه اختصاص داده شده به کرونا پر شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «فرهاد ابول‌نژادیان» امروز (چهارشنبه ۲۸ آبان) در سومین نشست فصلی رئیس و مدیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار کرد: هوا در خوزستان هنوز سرد نشده و این احتمال جدی وجود دارد در صورت کاهش دما، کنترل کرونا سخت‌تر شود، لذا مردم باید همچنان و بیشتر از قبل دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا پیش از سرد شدن هوا، بتوانیم کنترل بیشتری روی کرونا داشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های کرونایی تحت پوشش این دانشگاه افزود: در دانشگاه علوم پزشکی اهواز یک‌هزار و ۲۰۰ تخت بستری عادی و ۳۵۰ تخت مراقبت‌های ویژه به منظور مراقبت از بیماران کرونایی در نظر گرفته شده که از این تعداد ۶۰۰ تخت بستری عادی و ۲۸۰ تخت مراقبت‌های ویژه اشغال شده است، به عبارتی در حال حاضر ۵۰ درصد از تخت‌های عادی بستری و ۸۰ درصد از تخت‌های مراقبت‌های ویژه اختصاص داده شده به کرونا، پر شده است.

 

وی با بیان اینکه ۲ میلیون کیت تست سریع کرونا تهیه شده و از هفته آینده تست‌های سریع در خوزستان آغاز می‌شود اضافه کرد: با انجام تست‌های سریع، موارد شناسایی کووید ۱۹ افزایش یافته و نیاز به قرنطینه خانگی بیشتر احساس خواهد شد، لذا امروز در ستاد کرونا، در خصوص به‌کارگیری هتل‌ها، مهمانسراها و دیگر ظرفیت‌های قابل استفاده به منظور قرنطینه بیماران، بحث‌هایی مطرح و تصمیماتی گرفته می‌شود.

 

ابول‌نژادیان با اشاره به به‌روزتر شدن پرداخت‌ها در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: در چند روز اخیر سه کارانه کادر درمان پرداخت شده است و در یکی دو هفته آینده نیز مبالغی به پرسنل بهداشت و درمان پرداخت می‌شود.

 

وی با تاکید بر کنترل و بررسی درآمدهای بیمارستان‌های دانشگاهی ابراز کرد: مدیران شبکه‌ها و روسای بیمارستان‌ها درآمد ماهیانه مجموعه خود را بررسی و باید بصورت مستمر گزارش درآمد بخش‌های مختلف را از مسئول درآمد دریافت و با شناسایی وضعیت درآمدی بیمارستان‌ها، تصمیماتی برای افزایش درآمد بیمارستان‌ها اتخاذ کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به لزوم کنترل مصرف حامل‌های انرژی در مجموعه‌های تحت پوشش این دانشگاه تاکید کرد: یکی از موارد هزینه‌بر اما قابل کنترل، در حوزه‌های زیرمجموعه دانشگاه، هزینه حامل‌های انرژی است، مدیران شبکه‌ها برای بررسی هزینه حامل‌های انرژی در خانه‌های بهداشت و دیگر زیرمجموعه‌های خود، یک نفر به عنوان مسئول حامل‌های انرژی در نظر بگیرند و با درنظر گرفتن فرآیندهای تشویقی، در روستای تحت پوشش خود، مصرف آب، برق و گاز خانه های بهداشت را مدیریت کنند.

 

وی با بیان اینکه برقراری کلینیک‌های ویژه در شهرستان‌ها نیز باید جدی گرفته شود یاد آور شد: در کلینیک‌های ویژه مردم باید خدمات ارزان‌قیمت دریافت کنند، البته این کلینیک‌ها باید برای بیمارستان‌ها درآمد داشته باشد؛ در این کلینیک ها استفاده از پزشکان طرحی نسبت به پزشکان ساعتی اولویت دارد.

 

کد خبر 994663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha