به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «شهاب حیدری» امروز(28 آبان) درجلسه کارگروه توسعه دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی، اظهار داشت: ۸۲ درصدی مناطق دورافتاده استان لرستان از خطوط تلفن ثابت بهره مند شده اند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان افزود: همچنین برای تحقق دولت اکترونیک 2 هزار و ۳۳۴ خط ارتباطی روستایی در لرستان واگذار شده است.
وی بیان کرد: همچنین ۵۲۳ سایت نسل دوم،۳۵۰ سایت نسل سوم و ۲۹۵ سایت نسل چهار اپراتور همراه اول، ۲۴۲ سایت نسل دوم، ۲۳۱ سایت نسل سوم و ۱۷۴ سایت نسل چهار اپراتور دوم در لرستان نصب و راه اندازی شده است.
حیدری با اشاره به فعالیت ۴۱ سایت نسل سوم اپراتور سوم در لرستان اذعان داشت: توسعه ارتباطات در تمامی مناطق شهری و روستایی گام موثری در راستای تحقق دولت الکترونیک است که به طور ویژه در لرستان از جمله مناطق محروم دنبال می شود.
وی تحقق دولت الکترونیک را آغاز اصلاحات ساختاری در امور اداری دانست و افزود: این اداره کل وظف است برای توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیکی مناطق محروم و روستایی سرمایهگذاری کند به نحوی که امکان ارائه چهار
خدمت الکترونیکی دولت شامل سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی حداقل در ۸۰ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار فراهم شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهارکرد: تمامی دستگاههای اجرایی موظف هستند با برونسپاری خدمات و واگذاری آن به دفاتر پیشخوان، الکترونیکی کردن تمامی فرآیندها و تکمیل بانکهای اطلاعاتی مربوطه، تحقق دولت الکترونیک را هرچه سریعتر ممکن سازند.
نظر شما