ماموستا ملا محمد یوسفی امام جمعه اهل سنت میرآباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه، گفت:نزدیکترین راه رسیدن و تفهیم قرآن، سنت ، سیره پیامبران و بزرگان از طریق کتاب به ما رسیده است آثار مکتوب مفسرین ،محدثین و فقها در کتابخانه ها بیانگر این واقعیت است .
وی خاطر نشان کرد: اسلام نهایت ارزش و مقام برای خواندن، نوشتن و مطالعه کردن قرار داده است، در گذشته در کنار بیشتر مساجد مدرسه و یا حجره ای بود و در داخل حجره کتابخانه ای وجود داشت که همه طلاب و مدرسین از آن بهره میبردند و علوم دینی را به مردم می رساندند.
ماموستا یوسفی افزود: امروز کتاب و کتابخوانی در کشور های توسعه یافته در اولویت است بنابراین سرانه مطالعه در آن کشورها در سطح بالایی وجود دارد حتی شبکه های مجازی و اینترنت نتوانسته اند مانع از نیاز آنها به مطالعه شوند.
امام جمعه اهل سنت میر آباد تصریح کرد: متاسفانه امروز در میان ما مسلمانان سرانه مطالعه بسیار پایین است و نیازمند آن است هر خانواده ای کتابخانه ای هر چند کوچک در منزل داشته و فرزندان خویش را به مطالعه تشویق نماید خصوصا در این زمان که ویروس کرونا همه را خانه نشین کرده بهترین فرصت و موقعیت برای مطالعه و استفاده از اوقات فراغت است.
وی گفت: کتابخوانی فرصتی است که موجب خروج افراد از دنیای محصور شده ذهنی خود میشود تا با سیر در کتاب، مسیرهای جدیدی در ذهنشان باز شود و به مقصد برسند. به عبارتی با خواندن کتاب، فرد متوجه میشود دنیایی فراتر از دنیای ذهنیاش وجود دارد و میتواند واقعیت بیرونی را بپذیرد.
نظر شما