به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «نوش آفرین انصاری»، پژوهشگرعلوم کتابداری و اطلاع رسانی، دبیر شورای کتاب کودک ایران و دانش آموخته دانشگاه مک گیل کانادا با پیوستن به «پویش کتابخوانی ملی» که به همت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آغاز شده است گفت: کتاب های زیادی را تورق می کنم و مقالات بسیاری را برای انتشار در فرهنگنامه های کودکان و نوجوانان می خوانم و در این ایام که فرصت بیشتری برای مطالعه وجود دارد کتاب های «گفتگوهایی درباره خواندن» و «صلاح کار و من خراب» را خوانده ام.
این پژوهشگر علوم کتابداری و اطلاع رسانی افزود: کتاب «گفتگوهایی درباره خواندن» مجموعه ای از تجربه های زیسته است که توسط همکار جوانم ندا موحدی پور گردآوری شده است. این کتاب مجموعه هایی از مصاحبه با گروه ها و افراد مختلف است و درپایان کتاب بخشی به تحلیل افراد ازگفتگوها اختصاص دارد که به نظرمن جمع بندی کلی تحلیل ها در پایان کتاب قابل توجه است و همین جمع بندی مطالعه را برای خواننده جذاب میکند.
انصاری ادامه داد: کتاب«گفتگوهایی درباره خواندن» را انتشارات عامه به چاپ رسانده است و توصیه می کنم این کتاب را به عنوان اثری درخور تامل و خاص مطالعه کنید.
دبیر شورای کتاب کودک ایران اظهار داشت: «صلاح کار و من خراب» کتاب دیگری است که به تازگی توسط نشر نشانه منتشر شده و فرصت خواندن آن را پیدا کرده ام. این کتاب مجموعه ای از تجربه های خانم مریم احمدی است. این نویسنده نماد مبارزه و قدرت از جمله در مواجهه با بیماری است و با خواندن این کتاب متوجه می شویم که این زن از هر جهت یک معلم نمونه است و من خرسندم از اینکه این مطالعه کرده ام و خواندن آن را نیز توصیه میکنم.
انصاری گفت: این دو کتاب را به کتابداران، استادان کتابداری و به طور کلی حتی کادر اعضای هیات علمی برای مطالعه و تعمق به آنها معرفی می کنم. یکی از نکاتی که در طول 50 سال فعالیت در حوزه کتابداری مرا آزار می دهد موضوعی است که درباره آن بسیار صحبت می شود و چنین عنوان می شود که اکثر کتابداران ما اهل مطالعه نیستند . این در حالی است که اگر کتابدار کتابخوان نباشد نمی تواند بر جامعه تاثیر بگذارد.
دبیر شورای کتاب کودک ایران خاطرنشان کرد: من معتقدم لازم است کتابداران به خواندن کتاب های حوزه ادبیات اهتمام داشته باشند. زیرا ادبیات اندیشه و نگاه خواننده را گسترش می دهد.
نظر شما