به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری،حجت الاسلام «بشیر عالیشاه» امروز(۳آذر) در دیدار با «علیرضا سعدی پور» مدیرکل آموزش و پرورش مازندران به فعالیت 33مرکز نیکوکاری در ادارات آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: کار این مراکز رسیدگی به امور دانشآموزان، مشکلات روحی، روانی، علمی، فرهنگی، اقتصادی و معیشتی است، حفظ شأن و کرامت دانش آموزان برایمان در اولویت است، کار شناسایی دانش آموزان نیازمند بر عهده آموزش و پرورش است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران افزود: راهاندازی این مراکز نقطه عطفی برای نیک اندیشی و فعالیت های خیرخواهانه است،تا کمکهای مردمی نظاممند و هدفمند در بین دانشآموزان نیازمند توزیع شود.
وی با اعلام اینکه ۸ هزار و ۵۰۰ دانشآموز نیازمند تحت پوشش این نهاد داریم، بیان کرد: ۵۰ درصد از این تعداد تبلت و گوشی ندارند، البته در برخی از شهرستانها با توجه به برگزار کردن جشن گلریزان برای تعداد کثیری از این دانشآموزان گوشی تهیه شد.
حجت الاسلام عالیشاه به آموزش مجازی دانش آموزان در پی شیوع کرونا و تعطیلی مدارس و نیاز دانش آموزان به گوشی هوشمند اشاره کرد و ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران تهیه گوشی برای تعداد ۲ هزار نفر از دانش آموزان نیازمند را در دستور کار قرار داده است، در این راستا اقداماتی در نظر گرفته شد، بخشی از هزینه تأمین گوشی هوشمند که تقریبا قیمت روز گوشی 3میلیون و 500هزار تومان است توسط خیرین و با همکاری مراکز نیکوکاری تامین خواهد شد.
وی عنوان کرد: در بحث نیکوکاری انتظار داریم کمک شود تا با کمک به این دانش آموزان مانع از بازماندن از تحصیلشان شویم. همچنین طرح جدید "هر کارمند یک حامی فرزند معنوی" را در حال اجرا داریم انتظار می رود کارمندان دستگاه تعلیم و تربیت استان با پیوستن به این طرح به افزایش سرانه حمایتی ایتام و محسنین کمک نمایند.
نظر شما