به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «فرزاد فرهادی» در نشست خبری که امروز (سه شنبه ۴ آذر) در سالن جلسات کمیته امداد قزوین برگزار شد، بیان کرد: ما در استان قزوین در هشت ماهه سال جاری ۷۵ میلیارد تومان درآمد داشتیم که این درآمدها نقدی، کالایی و از مراکز نیکوکاری بوده که نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد رشد را شاهد هستیم که این امر جای شکرگذاری دارد و باید از مردم استان تشکر کنیم که به کمیته امداد اعتماد کرده و کمک ها را تحویل این نهاد داده اند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد قزوین ادامه داد: در استان یک هزار و ۴۸۲ یتیم و ۳ هزار ۲۵۰ نفر هم فرزندان محسنین داریم که ۲۹ هزار و ۴۰۰ نفر حامی این فرزندان هستند و کمک ها را به حساب ایتام و فرزندان محسنین واریز می کنند، ما در این حوزه عملکرد خوبی داشتیم به طوری که در مجموع کشوری جایگاه هشتم را به لحاظ سرانه ای که به این ایتام تعلق می گیرد داریم.
وی با اشاره به عملکرد کمیته امداد در حوزه جمع آوری صدقات عنوان کرد: ۱۲۰ هزار صندوق صدقه کوچک در سطح استان در بین خانواده ها و مغازه دارها توزیع کرده ایم و نزدیک به ۷ هزار و ۵۰۰ صندوق هم در سطح معابر و اماکن عمومی توزیع کرده ایم که از این طریق صدقات را جمع آوری و هزینه می کنیم.
فرهادی اعلام کرد: میانگین درآمد ماهانه صندوق های کوچک ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، صندوق بزرگ ۴۴ هزار تومان و صندوق های صدقات واقع در اماکن عمومی ۲۹ هزار تومان است که در مجموع درآمد صدقات در سال جاری ۱۱ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
وی توضیح داد: بحث بیماری کرونا محدودیت هایی را ایجاد کرده و برای اینکه بتوانیم دغدغه مردم و خیران را کم کنیم، روش های جایگزین انتخاب شده که یک روش استفاده از کد مهربانی #۰۲۸*۸۸۷۷* است، روش دیگر ارسال عدد یک به سرشماره ۸۸۷۷ است و افراد از روزی ۱۰۰ تومان تا مبالغ بالاتر می توانند صدقه داشته باشند و همچنین شماره تلفن ۳۳۸۰۸ هم شماره دیگری برای پرداخت صدقه است.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد قزوین خاطر نشان کرد: اما اقدام دیگر کمیته امداد استفاده از دستگاه پُز اندرویدی است که اطلاعات تمامی مشترکان صندوق های صدقات در سامانه بارگذاری شده است و در این روش از سوی کمیته امداد فردی با استفاده از دستگاه به مشترک صندوق صدقات مراجعه کرده و فرایند تخلیه صندوق های صدقات انجام می شود.
وی تصریح کرد: با این دستگاه امکان ویرایش اطلاعات مشترکان هنگام مراجعه به منزل وجود دارد و بیشترین کاربرد این است که فرد خیر می تواند با کارت بانکی مبالغ صدقه خود را پرداخت کنند و دیگر نیاز نیست صدقه به صورت وجه نقد پرداخت شود.
فرهادی گفت: همچنین برای اولین بار در کشور صندوق صدقات هوشمند مبتنی بر NFC را بهره برداری کرده ایم و از مزایای این روش امنیت بالا، سرعت مطلوب و تسریع در فرایند پرداخت صدقه است و این کار به صورت پایلوت در قزوین انجام شده است.
وی تأکید کرد: با وجود استفاده از روش های الکترونیکی، صندوق های صدقات حذف نمی شوند و از روش های سنتی هم در کنار روش های جدید برای کمک به نیازمندان استفاده می شود.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد قزوین یادآور شد: در هشت ماهه سال جاری ۵ میلیارد تومان درآمد نقدی صدقات بوده و ۵۰۰ میلیون تومان هم صدقه در مراکز نیکوکاری استان جمع آوری شده است که ان شاالله با روش های جدید افزایش صدقات را داشته باشیم.
نظر شما