نیاز توسعه اقتصاد روستایی به تجاری سازی تولید

توسعه اقتصاد روستایی و ضرورت تجاری سازی و بازاریابی تولید در این عرصه مهمترین محور گفتگو و نشست مشترک سازمان تعاون روستایی استان اصفهان با فرماندار و مسئولان تیران و کرون بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، تیران و کرون به دلیل ظرفیت روستایی و تولیدات این بخش در سطح استان اصفهان به عنوان قطب های تولید محسوب می شود که قطب گلخانه ای، تولید محصولات دامی و گوشت سفید ازجمله این پتانسیل ها است.

 

سرمایه گذاری خوبی در حوزه تولید در بخش روستایی این شهرستان شده که تقاضا برای نیروی کار را افزایش داده و زمینه جذب کارگر از دیگر نقاط استان اصفهان به این منطقه فراهم شده است.

تجاری سازی و بازاریابی مقوله ای مغفول مانده و کمتر مورد توجه در میان این همه سرمایه گذاری بوده است که باید دستگاه های متولی تیران و کرون با همکاری مدیران ارشد استان اصفهان به حرکت در این حوزه کمک کنند.

 

نشست مشترکی با سفر رئیس سازمان تعاون روستایی استان اصفهان به تیران و کرون با فرماندار و بخشی از مدیران و کارشناسان مرتبط با این حوزه برگزار شد که تمام گفتگوها بر تعامل برای تمرکز بر حوزه پس از تولید بود.

 

*تجاری سازی و بازاریابی در حوزه تولید روستایی لازم است

 

رئیس سازمان تعاون روستایی استان اصفهان با بیان اینکه بیشترین فعالیت در حوزه تولید صورت گرفته، گفت: پس از مرحله تولید تجاری سازی و بازریابی از اهمیت خاص برخوردار بوده و با سود بالایی هم روبروست.

 

«محسن حاج عابدی» با بیان اینکه روستاییان برای تولید سرمایه گذاری گسترده ای دارند، افزود: تجاری سازی و بازاریابی در حوزه تولید روستایی برای افزایش سود لازم است.

 

وی با بیان اینکه ایجاد بازارهای محلی و استانی یکی از مهمترین بسترهای عرضه کالا با کیفیت و ارزان قیمت در بین مردم است، تصریح کرد: چنین بازارهایی به تنظیم بازار کمک می کند و دلالی و حرکت واسطه ای را کاهش می دهد.

حاج عابدی توسعه صادرات برای درآمدزایی را مهم بیان کرد و گفت: تجاری سازی و بسته بندی صنعتی پردرآمد است که بی توجهی به فعالیت اتحادیه ای و تعاونی برای تحقق این حوزه موجب خسارت به تولید کنندگان شده و منفعت کلان آن به بازایاب ها و واسطه ها می رسد.

 

وی اضافه کرد: صنعت فراوری محصولات روستایی مقوله ای مهم و اثرگذار است که تعاونی ها با زمینه سازی مشارکت بخش خصوصی به این موضوع کمک کنند.

 

*اقتصاد روستایی مهاجرت به شهر را در تیران و کرون کاهش داده است

 

فرماندار تیران و کرون که به زمینه های اقتصادی این شهرستان اشاره کرد گفت: اقتصاد روستایی مهاجرت به شهر را در تیران و کرون کاهش داده است.

 

«مجید حججی» با بیان اینکه بسیاری از سرمایه گذاری ها موجب جذب نیروی کار از دیگر نقاط استان اصفهان شده، خاطرنشان کرد: زندگی روستایی توسعه یافته و منافع خوبی به مردم این منطقه به دلیل اشتغال و سرمایه گذاری می رسد.

وی ادامه داد: صنایع تبدیلی، برندسازی و تجاری سازی موضوعی اساسی ولی فراموش شده که سازمان تعاون روستایی با بهره گیری از ظرفیت های تحت نظر خود از جمله تشکل های مردمی مثل تعاونی گلخانه داران، تعاونی دامداران و اتحادیه های تولیدی کشاورزی به این موضوع مهم بپردازد.

 

فرماندار تیران و کرون راه اندازی بازارچه محلی را یک ضرورت بیان کرد و گفت: مدیریت شهری و تعاونی ها در این موضوع وارد شوند که منافع آن نیز محقق خواهد شد.

 

*توسعه اقتصاد روستایی برای احیا زندگی در این مناطق

 

بسیاری از خانوارهای روستایی به دلیل مشکلات معیشتی، شغل، کمبود امکانات و نیازهای زندگی به شهرها مهاجرت می کنند که در برخی مواقع دچار آسیب هایی نیز می شوند که در این خصوص توسعه پایدار روستایی و مشارکت در رونق اقتصادی در این مناطق به کاهش مهاجرت و مهاجرت معکوس کمک می کند.

 

متولیان امر باید در این حوزه نقش خود را برای زندگی روستایی فراهم و اتحادیه ها و تعاونی ها مرتبط به این حوزه با تغییر نگرش و زمینه سازی در بازارهای تجاری منفعت اقتصادی کشاورزان و دامداران روستایی را دو چندان کنند.

کد خبر 998094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha