اگر طبابت به تجارت تبدیل شود دیگر نمی‌توان خدمت‌گذار خلق بود

احمدی‌نژاد با بیان اینکه کمال در خدمت‌گزاری به خلق میسر می‌شود، گفت: اگر طبابت به تجارت تبدیل شود دیگر نمی‌توان خدمت گذار خلق بود.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور در همایش تجلیل از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی با اشاره به اینکه هیچ نعمتی با نعمت سلامتی برابری نمی‌کند، گفت: خوشبختانه برای ارتقای سلامت جامعه اقدامات فراوانی انجام شده است، اما تا رسیدن به جامعه سالم همراه با روح و جان سالم کار زیاد است.

 

رییس‌جمهور با بیان اینکه قبل از اینکه به درمان برسیم باید اقدامات مفید در بخش تغذیه انجام شود، گفت: در سال‌های اخیر پیشرفت‌های خوبی در خصوص درمان انجام شده است، باید توجه داشت که تا 7-8 سال گذشته ایرانیان برای درمان به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کردند، اما در حال حاضر برای درمان در کشور توریسم هم پذیرفته می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه بین بینش ایرانی به طبابت و بینشی که در نگاه مادی به این علم در دنیا تفاوت وجود دارد، گفت: در دنیا کمال هر انسان با بهره‌مندی بیشتر او میسر می‌شود، اما در بینش ایرانی- اسلامی کمال در خدمت‌گذاری به خلق است که اسم این حرکت بزرگ را می‌توان اخلاق نامید و باید توجه داشت که اگر طبابت به تجارت تبدیل شود دیگر نمی‌توان خدمت‌گذار خلق بود.

 

احمدی نژاد با بیان اینکه همه دستاوردهای امروز بشر را باید به دست گرفت و سازماندهی کرد، اظهار داشت: باید بتوان با شیوه‌های ابتکاری اقدامات علوم‌ پزشکی را به روز رساند تا به مرجع جهانی در زمینه علوم پزشکی دست یابیم.

 

وی با اشاره به اینکه بیماری های امروزی نسبت به گذشته پیچیده تر شده است، خاطرنشان کرد: باید مسیر درمان را به سرعت پیمود، برای هر دردی درمانی است و این امر تحقق‌پذیر و نیاز به تلاش مضاعف دارد.

 

احمدی‌نژاد افزود: دولت با تمام قوا از پژوهش و تحقیق حمایت می‌کند به این امید که در پنج سال آینده نظام علوم پزشکی کشورمان به یکی از قطب‌های درمانی در جهان تبدیل شود.

 

وی در ادامه  با اشاره به اینکه مکاتب طبی گوناگون در کشور وجود دارد، برای مثال طب سنتی مبنای ارتباط روح و جسم است، خطاب به وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت باید راهی جدید برای درمان از طریق طب سنتی باز کند و بیش از پیش به این طب بها دهد.

 

احمدی نژاد همراهی بیمار با پزشک را یکی از عوامل اصلی درمان دانست و خاطرنشان کرد: بیمار وقتی درمان می‌شود که پزشک به صورت عامیانه با او صحبت کند و همانگونه که در طب سنتی اعمال می‌شد آن را شریک درد خود بداند.

 

وی با بیان اینکه از هر 100 عمل درمانی می‌توان گفت که 60 اقدام برای عمل بی‌مورد بوده است، گفت: باید این امور مورد بررسی قرار گیرد.

 

شایان ذکر است؛ هفدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی سه شنبه 27 دی در سالن همایش‌های علوم پزشکی رازی برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 99950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha