خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد، حجت الاسلام «غلامعلی قديريان» در پی درگذشت سردار دکتر علی اصغر زارعی پيام تسليتی صادر كرد. متن این پیام به شرح زیر است؛
ما أَصابَ مِنْ مُصيبَةٍ إِلاَّ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ مَنْ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ
هيچ مصيبتى، جز با اذن خداوند به كسى نرسد و هر كس به خداوند ايمان آورد، خداوند قلب او را (به صبر و شكيبايى) هدايت كند و خداوند به همه چيز آگاه است.(سوره تغابن؛آیه11)
خانواده مکرّم دکتر سردار علی اصغر زارعی
سلام علیکم و رحمت الله
فقدان جانگداز درگذشت جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس دکتر سردار علی اصغر زارعی بسیار باعث حزن و اندوه اینجانب شد.
بیشك برادر جانباز عزيزمان سردار دکتر علی اصغر زارعی از زمره مجاهدانی بود كه سالهای عمر خويش را به مجاهدت خالصانه در راه رضای حضرت حق سپری نمود و قبول مسئولیتهایی چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه پاسداران، ریاست دانشکده فنی دانشگاه امام حسین(ع) ، جانشینی سازمان پدافند غیرعامل و نمایندگی حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی نشان از مجاهدت های خستگی ناپذیر ایشان دارد.
اینجانب به عنوان خادم مساجد و به نمایندگی از اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران ، عروج ملكوتی آن سردار رشيد اسلام و سرباز وفادار ولايت را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، جامعه علمی و نیز خانواده معزز و سایر بازماندگان و دوستداران و ارادتمندان ایشان بخصوص ملت ولایتمدار ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و علوّ درجات را برای روح پاک آن عزیز از دست رفته از خداوند بزرگ مسئلت مینمایم.
غلامعلی قدیریان
مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری
مساجد استان تهران
گفتنی است؛ علیاصغر زارعی، در سال 1335 در تهران متولد شد. وی دارای دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات و از اعضای مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی بوده است. زارعی پس از پیروزی انقلاب عهدهدار مسئولیتهای سیاسی نظیر ریاست اداره تحقیقات ستاد مشترک سپاه در سال 1382، ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین(ع)، مشاور امور آموزش عالی رئیس جمهور در دولت نهم و نمایندگی مجلس شورای اسلامی بهنمایندگی از مردم تهران بوده است.
دکتر علیاصغر زارعی تحصیلات ابتدایی خود را در تهران و در دبستان «ادب» و دوران متوسطه را در دبیرستان «حافظ» و دبیرستان دکتر «هشترودی» طی نمود، در همان دوران با گروههای سیاسی مرتبط بوده در فعالیتهای مذهبی منطقه مشارکت جدی داشت. وی سپس در رشته «انفورماتیک» دانشگاه تهران پذیرفته شد. بهدلیل فشارها و آزار و اذیتهای خانوادهاش توسط ساواک راهی آبادان گردید و در رشته مهندسی برق دانشکده نفت به تحصیل پرداخت. وی در دانشکده نفت فعالیتهای مذهبی و سیاسی خود را ادامه داد و با گسترش فعالیتهایش در منطقه خوزستان در توسعه جنبشهای دانشجویی در این منطقه نقش مؤثر و فعال داشت. پس از حضور در جبهههای دفاع مقدس و بازگشایی مجدد دانشگاهها با اتمام دروس دانشگاهی، دانشنامه مهندسی برق را در گرایش مخابرات دریافت کرد. علیاصغر زارعی، در سال 1377 در مقطع دکترای مدیریت (گرایش سیستم) دانشگاه تهران پذیرفته شده این دوره را با موضوع پایاننامه «تبیین مدلی برای تبدیل سازمانهای فعلی به سازمان چابک» به پایان رسانید.
علیاصغر زارعی، با پیروزی انقلاب اسلامی به کمیته انقلاب پیوست. با تشکیل سپاه پاسداران مسئول آموزش سپاه آبادان و مسئول بسیج آبادان شد. پس از شروع جنگ تحمیلی به سازماندهی نیروهای مردمی در آبادان و منطقه خوزستان پرداخت، در همین دوران بود که دو بار زخمی شده به افتخار 45درصد جانبازی نائل آمد. در سال 1379 درحالی که قائممقام دانشگاه امام حسین(ع) بود با مجموعه اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در حرکتی خودجوش نسبت به تشکیل بسج اساتید اقدام نمودند، همکاری کرد و یک سال بعد به ریاست سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور انتخاب گردیده تا سال 1385 در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.
نظر شما