خبرگزاری شبستان_ گروه سیاسی _ فرزانه تهجا: ترور شخصیت های علمی و نظامی یکی از روش های ناجوانمردانه دشمن است که به شکل غیر مستقیم و از طریق تربیت عوامل نفوذی در کشور صورت می گیرد که از دلایل ترور افراد توسط دشمن تهدید و خوف او از افراد است بر همین اساس تا کنون بارها و بارها پس از پیروزی انقلاب شاهد ترور های دسته جمعی در دهه60 مانند ترور شهید بهشتی و 72 تن از یارانش و ترور فردی افراد مانند ترور شهید باهنر و رجایی بودیم. در عصر حاضر نیز ترور شخصیت نظامی مانند شهید صیاد شیرازی ، شهید حاج قاسم سلیمانی و شخصیت های علمی همچون شهید شهریاری، احمدی روشن، رضایی نژاد و علی محمدی در سال های 88، 89 و 90 نشان می دهد که برنامه دشمن برای ترور بسیار هدفمند بوده از ترور افراد عادی و مسئولان فراتر رفته و دانشمندان نظامی و علمی را مورد هدف قرار می هد در همین رابطه گفتگویی با سردار «رحیم نوعی اقدم» از فرماندهان پیشکوست دفاع مقدس و مقاومت در مورد ترور شهید فخری زاده به شرح زیر ارایه می شود.
ترور شخصیت های علمی و نظامی را در کشور چگونه ارزیابی می کنید؟
چرا در دهه 60 مسئولان ترور می شدند اما در دهه 90 دانشمندان ترور می شوند؟ واقعا این سوال است. در دهه 60 مسئولان را ترور می کردند زیرا شهید بهشتی و 72 یارش و شهید رجایی و باهنر ترور می شدند، دشمن از آنها می ترسید و تهدید می شد. آنها رهبران جامعه برای مقابله با دشمن بودند و به همین دلیل مورد هدف قرار می گرفتند.
هدف دشمن از ترور شخصیت های علمی و نظامی چیست؟
امروز دشمن هیچ برنامه ای برای ترور مسئولان ندارد. عزیزی که خود را مسئول امنیت تلقی می کند و می گوید من مسئول امنیت کشور هستم، اکر در خیابان تنها باشد امروز هیچ تهدیدی بر هیچ کدام از مسئولان وجود ندارد. او درست می گوید و سال 60 را مثال می زند، می گوید منافقین در سال 60 شخصیت های ما را ترور کردند و امروز نمی توانند اما باید بگوییم نه آنها نشان دادند که می توانند هدف گیری خوبی داشته باشند اما مسئولان را مورد هدف قرار نمی دهند زیرا از مسئولان تهدیدی احساس نمی کنند و دلیل دیگر آن است که مسئولان ما تهدیدکننده، بازدارنده و مقاوم نیستند و روح مقاومت از آنها گرفته شده است.
چرا هدف دشمن دانشمندان و شخصیت های نظامی است؟
دانشمندان مورد هدف قرار گرفتند زیرا انقلابیون دانشمند شدند و مسئولان متاثر از نفوذ قرار گرفتند، مسئولان هیچ خاصیتی در تهدید دشمن برای دشمن ندارند. شهید محسن فخری زاده خطر برای دشمن بود و مجموعه اتفاقات افتاده در این حادثه، شواهد و قرائن نشان دهنده نفوذ نرم ناپیدا، نامعلوم در قسمت های زیادی از دستگاه های تشکیلاتی دولت را نشان می دهد که نمی توانیم آن را کتمان کنیم و باید بپذیریم.
نفوذ چیست؟
نفوذ چه می کند و خاصیت آن چیست؟ اول باید بگوییم وقتی رگی در بدن اسپاسم یا گرفتگی ایجاد می کند، برای این موضوع قرص یا آمپول متاکاربامول تجویز می شود. این قرص و آمپول خاصیت شل کنندگی داشته و رگ اسپاسم شده را شل می کند تا احساس درد در بدن از بین برود. می خواهم بگویم اولین خاصیت نفوذ مانند همان آمپول متاکاربامول است. غیرت و تعصب را شل می کند. در بیانات رهبر انقلاب بارها به اینکه آرمان ها و باورها تغییر می کند، تاکید شده است.
نفوذ چه تاثیری بر روی افراد می گذارد؟
نفوذ، غیرت و تعصب افراد را شل می کند و تعصب آنها را از بین می برد، نگرش ها را تغییر می دهد.
با توجه و قدرت و سیطره استکبار جهانی بزرگترین وحشت استکبار جهانی در دنیای امروز چیست؟
به نظر شما بزرگترین وحشت استکبار جهانی در دنیا از کیست؟ از امام و رهبر انقلاب، این همان چیزی است که تمام تحلیل گران دنیا می گوید، وقتی امام و رهبر ما در جلسه مسئولان تذکر می دهند و سند ارایه می دهند که آقایان مذاکره کردید و نتیجه نگرفتید برای آینده فکر دیگری کنید، مسئولان کج فهم و بزدل ما فردا می گویند اگر لازم شد ما مذاکره می کنیم.
اسراییل اعلام می کند که دنیا باید از ما تشکر کند به دلیل ترور محسن فخری زاده. مسئولی در توییتی به تازگی اعلام می کند که نشانه هایی از اسراییل در این موضوع وجود دارد. این به چه معناست؟ چرا در مقابل موضع گیری دشمن برای خود راه فرار قرار می دهیم. وقتی در بالاترین دادگاه سیاسی فرد خجالت نمی کشد و به روی جاسوس مسلم بازداشت شده اسراییلی تبسم می کند و می خندد یعنی این فرد نفوذی است و تا اینجا پیشرفت کرده است.
چگونه می توان نفوذ دشمن را تشخیص داد؟
برادر گرانقدر! دنبال راه دور نگرد. قرار نیست در آنجا فردی چشم آبی سامسونت به دست و کراوات زده به رنگ بور باشد تا همه بگوییم او نفوذی است؛ همان که به شما مشاوره می دهد و موجب می شود موضع دوگانه، انفعالی، بسیار بد و خوف انگیز داشته باشید، او همان مهره نفوذی است. در مرحله بعد ممکن است این نفوذی از شما نفوذی دیگری ساخته باشد و خود از آن سازمان رفته باشد.
راهکار مقابله با نفوذ چیست؟
جریان نفوذ در کشور باید ریشه کن و شناسایی شود. تمامی کدها ،حرکت ها تحلیل، آنالیزه و متوقف شود. حاملان، عاملان و عامران حادثه شناسایی و تنبیه شوند. این امر تنها وظیفه یک دستگاه امنیتی نیست بلکه اولین چاره آن تغییر است. اداره مملکت ما نیازمند تغییر است. تغییر مدیریت دولت و تفکرات سست و انسان های سست عنصر، بی خاصیت، غیر انقلابی و ترسو است.
چگونه می توان از ادامه این نوع از حوادث در آینده و ترور شخصیت های علمی و نظامی کشور جلوگیری کرد؟
ادبیات اداره مملکت باید تغییر کند. ادبیات منفعلانه باید برداشته شود. انسان های ترسو، وابسته، نامرد، مزدور، نفهم، بی باور، بی اعتقاد، بی تعصب و بی غیرت باید از سر کار برداشته شوند و تا زمانی که این افراد برنداشته شوند و بر سر کار باشند، همین آش و کاسه است و این اتفاقات می افتد، منتظر باشید. آنها به تازگی لیست دادند و حتما سراغ یکی یکی افراد می آیند، منتظر باشید.
نظر شما