به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «فریدون حسنوند» امروز (پنجشنبه ۲۰ آذر) در نشست جمعی از مسئولان ارشد و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان اندیمشک با مدیرکل منابع طبیعی استان خوزستان اظهار کرد: ما از سالهای گذشته در سطح شهرستان اندیمشک به دنبال این بودیم که اندیمشک به عنوان شهر سبز تعریف و معرفی شود.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تحقق این اقدام نیازمند شرایط و ملزوماتی است افزود: نگاهی به پیشینه شهرستان اندیمشک نشان میدهد این شهرستان از یک فضای خاص و درختان زیادی برخوردار بوده که به تدریج این شرایط از دست رفته و منابع طبیعی و فضای سبز آن خسارت دیده است.
وی با بیان اینکه بخش الوارگرمسیری، بخش مرکزی، شهرهای تابعه و ورودی و خروجی شهرستان اندیمشک شرایط مطلوبی را برای اجرای طرحهای فضای سبز و درختکاری دارا هستند اذعان کرد: ۲ هزار هکتار درختکاری پیرامون اندیمشک تعریف کردهایم که عدد بزرگی است.
حسنوند با اشاره به اینکه جنگلکاری یکهزار هکتاری جاده کرخه اندیمشک طرح بزرگی برای فضای سبز و مقابله با ریزگردها و حفظ منابع خاک است تصریح کرد: استفاده از گروههای مردم نهاد و تشویق مردم برای مشارکت در طرحهای درختکاری و استفاده از ظرفیت رسانهها برای نهادینه کردن فرهنگ درختکاری و اجرای این طرح مهم در شهرستان اندیمشک ضروری است.
«پیمان جهانگیری» نیز با تشریح گامهای بزرگ اندیمشک برای توسعه فضای سبز، برخورداری از این شرایط را در ورودی خوزستان ضروری دانست و عنوان کرد: اندیمشک ورودی شمالی خوزستان است و باید نمادی زیبا از استان زرخیز خوزستان باشد و ضرورت دارد با تحقق طرحهای گسترده فضای سبز، جلوهای از زیباییهای استان در این شهرستان برای میلیونها مسافر سالانه، نشان داده شود.
فرماندار اندیمشک از تعریف و اجرایی شدن طرح کمربند سبز خبر داد و بیان کرد: ورودی و خروجی شهرستان اندیمشک و بخشهای مختلف با تحقق طرحهای توسعه فضای سبز و درختکاری گسترده، سمبل زیباییهای منطقه خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز شهرستان اندیمشک کم نیست اما باید با تلاش و برنامهریزی آن را گسترش داد افزود: در این راستا طی سالهای اخیر احداث پارک بزرگ فدک با تلاش جدی تحقق یافت و همچنین طرح یکهزار هکتاری کرخه از طرحهای شاخص درختکاری در شهرستان اندیمشک است.
جهانگیری ادامه داد: کاشت درختان متناسب با آب و هوای منطقه یکی از مهمترین برنامههای ما است و دستگاههای اجرایی مرتبط موظف هستند در این زمینه اقدام کنند.
وی با بیان اینکه اندیمشک از ظرفیت مناسب آب و خاک برخوردار است و کاشت درختان مقاوم نقش مهمی را در پیشگیری از فرسایش خاک منطقه ایفا میکند اضافه کرد: ادارات ذیربط باید با تدوین برنامههای محوری و اهتمام به چشمانداز پنج ساله شهرستان اندیمشک، برای تحقق این اهداف تلاش جهادی داشته باشند.
فرماندار اندیمشک خاطرنشان کرد: گامهای بزرگی برای زیباسازی شهرستان اندیمشک برداشته شده و در این راستا ایجاد شهری سبز و زیبا در ورودی خوزستان با نهادینه کردن فرهنگ درختکاری به طور جدی در اولویت قرار گرفته و از راهبردهای مسئولان ارشد این شهرستان است.
نظر شما