تعالی زندگی فردی و اجتماعی با قرآن

تعالی و گذر از مشکلات در زندگی فردی و اجتماعی به توصیه های راهبردی نیاز دارد که قرآن به عنوان دریایی از معارف بهترین پشتوانه در این امر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، قرآن، کتاب زندگی و سعادت دنیا و آخرت مسلمانان و سرمایه ارزشمند در تعالی زندگی بشری و گذر از مشکلات است که انس با آن موجب آرامش و تقویت اعتماد به نقس خواهد شد.

 

در پناه قرآن بهترین روش های زندگی را فراگرفته و بر پایه این توصیه های ارزشمند دنیا و آخرت خود را به بهترین نوع مدیریت خواهیم کرد.

 

فراتر از اجر معنوی قرائت، تفسیر و تحلیل آیات قرآن، دست یابی به موفقیت های مهم زندگی از برکات بهره گیری از دریای ژرف و عمیق این مصحف الهی است.

 

آنچه دنیای امروز ما مثل گذشته برای پیشرفت و تعالی باید کسب کند، در توصیه های قرآن وجود دارد و تنها نیازمند بررسی عالمانه و عاقلانه در محتوای این کتاب آسمانی است.

 

آسیب های اجتماعی، چالش های اقتصادی و سیاسی و نگرانی های فردی و اجتماعی مردم و مسئولان با بهره گیری از درس های قرآن چاره گشا است اما باید قدم اول را برداریم و از این کتاب زندگی بهره بجوییم.

 

*الفاظ قرآن جاذبه دارد و بر انسان اثر می گذارد

 

مرجع تقلید عالم تشیع در یکی از درس های اخلاق هفتگی خود به اثرات قرآن در زندگی بشر اشاره کرد و گفت: الفاظ قرآن با قرائت آیات آن جاذبه داشته و بر انسان اثراث خاص و سازنده ای می گذارد.

 

آیت الله العظمی «حسین مظاهری» تلاوت آیات قرآن به صورت روزانه را مایه بهره گیری روح از برکات آن اعلام کرد و افزود: قرآن مایه خیر و برکت برای انسان و جوامع بشری بوده و تلاوت آن نیز پیش از اینکه تفسیر، ترجمه و تحلیل داشته باشیم اثرگذار است.

 

وی ادامه داد: هنگام خوردن میوه گرچه به خواص آن آگاهی نداریم اما این عدم آگاهی مانع از بهره برداری جسم از خاصیت های آن خوراکی نمی شود بلکه علاوه بر جذابیت مصرف مواد غذایی، اثرات سازنده آن نیز به انسان می رسد.

 

رئیس حوزه علمیه اصفهان اضافه کرد: در موضوع تلاوت قرآن نیز گرچه فرد از اندیشه های بلند آن کمتر بهره مند می شود اما جذابیت آیات و نور نهفته در آن بر فرد اثر خواهد گذاشت.

 

وی ضمن تاکید بر تلاوت آیات قرآن، مطالعه ترجمه، تفسیر و تحلیل و بررسی آیات را نیز برای پیشرفت و تعالی لازم دانست و تصریح کرد: در شرایط مختلف زندگی مثل سفر، در هنگام اوقات فراغت، اول روز، پایان روز و در حال تردد در مسیر کار و شغل قرآن بخوانیم که این کار به صحت سلامتی روح و جسم انسان کمک می کند و زندگی را نورانی می سازد.

 

این استاد اخلاق حوزه های علمیه به درس ها و پندهای قرآن کریم اشاره کرد و گفت: حرکت در مسیر سیر و سلوک و کسب معرفت و دانش نیازمند بهره گیری از معارف این کتاب آسمانی است.

 

وی خاطرنشان کرد: هر کسی برای بهره گیری از دریای عظیم کتاب مسلمانان تلاش کند و در این مسیر دیگران را نیز توصیه و زمینه ساز انس با این کتاب باشد.

 

*قاری های قرآن زمینه جذب به این کتاب بزرگ را فراهم کنند

 

امام جمعه اصفهان در یکی از نشست های قرآنی اصفهان با اشاره به نقش مربیان، قاریان و افراد فعال در حوزه قرآنی اشاره کرد و افزود: قاری های قرآن زمینه جذب به این کتاب بزرگ را فراهم کنند.

 

آیت الله «سید یوسف طباطبایی نژاد» ادامه داد: قاریان قرآن با تلاوت دلنشین و زیبا زمینه ساز جذب نسل های جوان و نوجوان به شنیدن و انس با قرآن می شوند که این نقش اساسی خود را ایفا کنند.

 

وی انس با قرآن مجید را زمینه ساز موفقیت و حفط سرمایه های انسانی دانست و تصریح کرد: شکست دشمنان و راهبردهای ضد فرهنگی آن ها با ترویج معارف قرآنی و ایجاد بستر برای انس با قرآن توسط متولیان و خانواده ها انجام خواهد شد.

 

*قرآن نیازهای بشری را تبیین می کند

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: قرآن نیازهای دنیا و آخرت بشری را برای انسان ها تبیین می کند.

 

حجت الاسلام «محمد قطبی» با اشاره به ظرفیت انسان سازی این کتاب آسمانی افزود: مبانی اسلامی برای یک زندگی سعادتمند در دنیا و آخرت در قرآن بیان شده و حاکمیت اسلامی باید این دستورات را اجرا کند.

 

وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما ناشی از بی توجهی به دستورات انسان ساز و مدیریت جوامع بشری برای تعالی و پیشرفت است ولی برخی از روی غفلت و بی توجهی این دستورالعمل ها را فراموش و به دنبال راهکارهایی از دیگر مبنای هستند.

 

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه مهجوریت قرآن در جامعه مایه آسیب است، اظهارداشت: برای رفع این چالش بزرگ باید همه دغدغه مند باشند و از روش های صحیح و به روز جامعه استفاده شود تا زمینه انس با قرآن فراگیر و دستورات آن اجرایی شود.

 

قرآن حامی زندگی متنوع و شاداب و امیدوار است

 

قرآن، دستورالعمل کاملی از زندگی ارائه داده و انسان ها باید از آن برای سعادتمندی خود استفاده کنند و آنچه امروز جامعه بشری را دچار مشکلات کرده، دوری از سرچشمه خوبی ها بوده است.

 

در این مصحف اسلامی بر زندگی با رفاه، شاداب، امیدوار و متنوع تاکید و دستوراتی نیز صادر کرده اما برخی قرآن را محزون و تنها قرائت آیات آن در ابتدای مراسم و مراسم های ترحیم معرفی کرده اند ولی انسان ها وارسته و متقاضی سعادت در دنیا و آخرت از این کتاب بسیار بهره گرفته اند.

کد خبر 1002660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha