به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمد شجاعان» بابیان اینکه طرح شجره طیبه برای امور معیشتی فقرا و نیازمندان استفاده میشود و باعث ایجاد خیروبرکت در محصولات زکات دهندگان میشود، گفت: 8000 اصله درخت در قالب طرح شجره و ثمره طیبه (زکات مستحبی) در شهرستانهای یزد، خاتم، مهریز، ابرکوه، بافق و بهاباد برای مصرف نیازمندان و فقرا پلاکگذاری شده است.
وی بابیان اینکه 50 درصد درختان پلاکگذاری شده در طرح شجره و ثمره طیبه زیتون و پسته است، افزود: علاوه بر درختان زیتون و پسته درختان دیگری ازجمله زردآلو، نخل و انار نیز به این طرح خداپسندانه اختصاص پیداکرده است.
مدیرکل کمیته امداد استان یزد تصریح کرد: طرح پلاکگذاری درختان در قالب طرح شجره طیبه برای اهدای محصولات به نیازمندان انجام میشود، در این طرح باغداران یک یا چند درخت را بهعنوان زکات مستحبی در مدتزمان مشخص طبق نیت خیران پلاکگذاری کرده تا ثمره درختان بین ایتام و نیازمندان در همان منطقه جمعآوریشده توزیع شود.
وی در خصوص نحوه تعامل و همکاری باغداران و کشاورزان نیکوکار و مشارکت در طرح شجره طیبه و بهرهمندی از برکات معنوی این طرح گفت: نیکوکاران سراسر استان یزد میتوانند با شمارهگیری تلفن چهاررقمی 1811 در این طرح ارزشمند و ماندگار مشارکت کنند، مسئولان، مبلغین و عاملین زکات در شهرستانها، آماده راهنمایی و پاسخگویی پیرامون این موضوع هستند.
دانشگاه یزد در آذرماه سال جاری در اقدامی خداپسندانه محصول درختان زیتون سرای برادران و خواهران این دانشگاه را به مدت دو سال به طرح « شجره طیبه» اختصاص داد.
نظر شما