به گزارش خبرگزاریشبستان از بوشهر ، روز دوشنبه (24 آذر) نشست مشترک مدیر اداره کل آموزش و پرورش با مدیریت موسسه خیریه دارالاکرام استان در راستای حمایت تحصیلی از دانش آموزان نیازمند برگزار شد.
«علیمراد کرمی» در این نشست با اشاره به شیوع بیماری کرونا و لزوم بهره مندی دانش آموزان از کلاس های آنلاین و ضرورت در خانه ماندن اظهار داشت: بسیاری از دانش آموزان در استان بوشهر تجهیزات مورد نیاز برای حضور و بهره مندی از کلاس های آنلاین را در اختیار ندارن که می طلبد با همکاری مردم نوعدوست، خیرین نیکوکار و همچنین نهاد های حمایتی این تجهیزات تامین و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیا اینکه تاکنون ۲هزار و ۴۰۰ دستگاه تبلت از سوی این اداره کل و کمیته امداد امام خمینی (ره) در اختیار دانش آموزان نیازمند این استان قرار گرفته است، ادامه داد: از این تعداد تبلت تهیه شده یک هزار دستگاه از سوی آموزش و پرورش و مابقی نیز از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان تهیه و دراختیار دانش آموزان نیازمند قرار گرفته است.
کرمی با بیان اینکه استان بوشهر با این همه قدمت و منابع عظیم اقتصادی اما تاکنون نتوانسته حتی نیمی از نیاز دانش آموزان به تبلت را تامین کند، اظهار داشت: براساس بررسیهای انجام شده پیش بینی میشود ۱۰ هزار دانش آموز فاقد تبلت و یا گوشی تلفن همراه مناسب برای حضور در شبکه شاد هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه در شرایط حساس کرونایی مهربانی بزرگترین هنر آدمی است اظهار داشت: تشکیل برخی از موسسههای خیریه از جمله موسسه خیریه دارالاکرام در راستای حمایت از دانش آموزان نیازمند یک حرکت زیبا و در خور اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه این موسسه باید اساسنامه مشخصی داشته باشد که برآن اساس حرکت کند تا تداخل و موازی کاری که بعنوان یک آفت در جامعه به شمار می آید ایجاد نشود، ادامه داد: با مرزبندی ایجاد شده باید بتوانیم سطح خدمات را گسترده تر و با منابع محدود موجود در رفع نیازهای نامحدود دانش آموزان گام برداریم.
کرمی به ضرورت ارائه مشاوره های موثر و خدمات مددکاری به دانش آموزان در شرایط حساس کرونایی اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط حاکم در جامعه بر اثر شیوع بیماری کرونایی افزون بر، برطرف کردن نیازهای مادی و فیزیکی باید به نیازهای روحی دانش آموزان نیز پرداخته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه آمار کودکان بازمانده از تحصیل به دلیل ضعف برخی ساختارهای آموزش مجازی در روستاهای دورافتاده و مناطق عشایر نشین استان روبه افزایش است، یادآورشد: این موضوع بسیار نگران کننده می باشد و در همین راستا تاکید شده اطلس آموزشی در هر منطقه ایجاد شود تا اینکه بدانیم در هر منطقه دانش آموزان در چه وضعیتی قرار دارند.
نظر شما