به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از nashatat، مرکز احیای میراث فرهنگی و دینی متعلق به بخش امور فکری و فرهنگی در آستان مقدس امام حسین(ع) یک سمینار پژوهشی علمی را با عنوان «نقش عتبات مقدس در حفظ میراث قرآنی» با همکاری دانشگاه کوفه و دانشکده علوم تربیتی در سالن خاتم الانبیاء در صحن حسینی شریف برگزار شد.
«احسان خضیر عباس» مسئول مرکز احیای میراث فرهنگی و دینی گفت: این سمینار در سه جلسه برگزار شد. در هر جلسه به جنبه های مختلف در زمینه حفظ میراث اسلامی از سوی عتبات مقدس پرداخته شد.
عباس افزود: دکتر «علی خضیر حجی» در جلسه اول پژوهشی علمی را درباره نقش آستان مطهر علوی در حفظ میراث قرآنی ارایه کرد. در جلسه دوم دکتر «ضرغام کریم موسوی» درباره نقش آستان مقدس امام حسین(ع) در حفظ میراث قرآن از طریق تحقیق در مورد نسخه خطی کتاب تفسیر«مصباح الجنان فی ایضاح اسرار القرآن) سخنرانی کرد.
وی ادامه داد: در جلسه سوم دکتر«کواکب باقر الفاضلی» پژوهشی علمی را درباره آنچه از میراث عتبات مقدس از دست رفته است و علل و نتایج آن ارایه کرد.
مسئول مرکز احیای میراث فرهنگی و دینی گفت: این مرکز به برپایی اینگونه سمینارها و همایش ها تمایل دارد. برگزاری این سمینار نخستین سمینار در نوع خود است که مرکز احیای میراث فرهنگی و دینی آن را در شرایط شیوع ویروس کرونا برگزار کرد.
احسان خضیر عباس افزود: کار اصلی این مرکز تحقیق و پژوهش و چاپ نسخه های خطی مخصوص علمای کربلای معلی و به صور کلی میراث اهل بیت(ع) است.
نظر شما