تقویت صنعت گردشگری با فعالیت دفاتر خدمات گردشگری در سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان گفت: دفاتر خدمات گردشگری می‌توانند صنعت گردشگری استان را فعال‌تر کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، علیرضا جلالزایی در نشست با مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان اظهار کرد: این دفاتر با برنامه ریزی، خلاقیت و افزایش فعالیت‌شان می‌توانند به اقتصاد جوامع نیز کمک کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان افزود: امسال دفاتر اطلاع‌رسانی گردشگری سیستان و بلوچستان را در استان‌های دیگر راه‌اندازی کردیم که امیدواریم با دفاتر این استان همکاری کنند.

وی با بیان اینکه به زودی و در آینده‌ای نزدیک شاهد تغییر و تحولی بزرگ در حوزه گردشگری در استان سیستان و بلوچستان خواهیم بود، گفت: رویدادهای بزرگی برای سال ۹۹ و ۱۴۰۰ برنامه‌ریزی شده بود که به دلیل کرونا لغو شد اما این رویدادها را بعد از پایان کرونا برگزار خواهیم کرد.

جلال‌زایی بیان کرد: از جمله این رویدادها نشست وزرای گردشگری کشورهای حاشیه اقیانوس هند و همایش ساحل نشینان کشور در چابهار بود.

برگزاری ۴۰ دوره آموزشی گردشگری در سیستان و بلوچستان

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این نشست اظهار کرد: در دوران جدید، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کانال توزیع خدمات گردشگری نقش مهمی برای شکل‌دادن سفرها به استان بعد از کرونا دارند.

 مجتبی میرحسینی گفت: دفاتر نقش ایجاد انگیزه، اطلاع‌رسانی، حمایت و اعتمادسازی برای مسافران، ذخیره محل اقامت دارای کیفیت را با ارزیابی مجدد استراتژی‌ها برای ورود به جاده جدیدی که کرونا ترسیم کرده است بر عهده دارند.

وی افزود: فعالین گردشگری نمی‌توانند در جاده جدیدی که کرونا  ساخته است به همان سبک قبلی حرکت کنند چرا که کرونا رویکردهای گذشته را تغییر و حتی ترندهای جدید معرفی کرده است.

میرحسینی گفت: با ابزارهای قبلی، نمی‌توانیم گردشگری را به ساحل امن برسانیم بلکه باید به دنبال ابزارها و راهکارهای جدید و کارآمد باشیم.

وی بیان کرد: کاهش تقاضا، نتیجه مستقیم کرونا بر صنعت گردشگری است که کم‌شدن تقاضا در راس زنجیره سفر موارد دیگر از جمله رویدادها و سایر اقدامات این صنعت را نیز مختل کرده است، بنابراین برنامه‌ریزی برای تحریک تقاضای سفر به استان بسیار اهمیت دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: طبیعت و جغرافیای سیستان و بلوچستان شرایطی را فراهم کرده که در پساکرونا مردم اعتماد بیشتری به این مقصد برای حضور با توجه به پراکندگی جاذبه ها و شکل گیری زنجیره اطمینان خواهند داشت.

وی افزود: اکنون دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری باید با استفاده از تجارب گذشته و براساس نیاز گردشگران، دانش و تخصصی که مدیران این دفاتر دارند، بسته‌های سفر را متناسب با محصولات جدید گردشگری استان طراحی کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: با همکاری دانشگاه و مؤسسات آموزش گردشگری ۴۰ دوره آموزشی در استان سیستان و بلوچستان برای فعالان گردشگری تا پایان سال برنامه‌ریزی شده است تا فعالین گردشگری و جوامع محلی با دانش روز این صنعت بیشتر آشنا شوند.

 

 

کد خبر 1004955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha