«محمد سبزه» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: استان گلستان قطب کشاورزی است و دشت زیادی در استان برای کشت محصولات کشاورزی وجود دارد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان گلستان ادامه داد: بخشی از اراضی کشاورزی استان دارای شیب زیادی است و کشت و کار در این اراضی بدون توجه به مدیریت صحیح کشت باعث فرسایش خاک می شود.
سبزه یادآور شد: یکی از عوامل اصلی فرسایش خاک این است که باید در اراضی شیبدار پوشش گیاهی مناسبی داشته باشد و با شخم و ایجاد شیار در این اراضی شیبدار سیلاب و مشکلات رسوب گذاری در رودخانه ها و سدها را شاهد خواهیم بود.
وی بیان کرد: در اراضی شیبدار کشت محصولاتی مثل گندم از نظر اقتصادی توجیهی ندارد و باید کشاورزان در این اراضی درختان مثمر کشت کنند و این مهم می تواند به درآمد آنها نیز کمک کند.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان گلستان خاطرنشان کرد: 110 هزار هکتار اراضی شیبدار در سطح استان گلستان وجود دارد و سیاست ما بر این است که 65 هزار هکتار از این اراضی را به باغ زیتون تبدیل کنیم و تاکنون 28 هزار هکتار باغ زیتون در اراضی شیبدار استان ایجاد کردیم.
سبزه به فرهنگ سازی تبدیل باغ زیتون در اراضی شیبدار تاکید کرد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی قدم های مثبتی در این زمینه برداشته تا مردم را به این سمت تشویق کند.
وی افزود: آموزش های زیادی از طریق صدا و سیما و رسانه ها به منظور ترغیب کشاورزان برای تبدیل اراضی شیبدار به باغ های مثمر برگزار کردیم.
نظر شما