به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در ایام ولادت باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار بزرگداشتی به همت مدرسه علمیه صالحیه با میزبانی از پرستاران بخش کرونایی بیمارستان بقیهالله(عج) مراسم بزرگداشتی به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم اکرم رنجبر، پرستار بخش کرونا ضمن ابراز خوشحالی از بهبود شرایط فعلی گفت: با محدودیت جدید ایجاد شده چند روزی است که به لطف خدا بخش بسته شده است.
وی با اشاره به خاطراتی از وضعیت بخش کرونا به نقش امید و نشاط در بهبود بیماری و سلامت بیماران، عنوان کرد: شخصی مبتلا به کرونا با وجود بیماری زمینهای خطرناک اما به جهت امید و نشاطی که داشتند از icu به بخش منتقل شدند و پس از بهبودی مرخص شدند.
در ادامه معصومه خیریان، مسئول آموزش و پرستار بخش کرونا با تشبیه حال و هوای ایثارگران جبهه سلامت به زمان دفاع مقدس گفت: حس ما در این وضعیت حس دوران جنگ هست با این تفاوت که در جنگ همه، دشمن را از روبرو می دیدند فلذا همه مردم پای کار بودند. اما در این جنگ بیولوژیک، که دشمن شمشیر را از رو بسته و تمام قد به میدان آمده ایثار و مهربانی و از خود گذشتگی در همکاران به عینه قابل مشاهده است. همه این ها، به علاوه فرمایشات حضرت آقا به ما انگیزه می داد که وظیفهمان را به نحو احسن انجام دهیم.
مسئول آموزش بخش کرونا با تاکید بر وظیفه شناسی کادر درمان بیان کرد: دکتر ها و پرستاران ما به واسطه قسمی که برای خدمت یاد کردند از این راه بر نمی گردند به طوری که در شرایطی که رئیس بخش مریض شده بودند با مراجعه بیماری بدحال در شرایط کمبود تخت رئیس بخش را از تخت پیاده کردند تا بیمار بدحال بستری شود.
در انتها فاطمه سادات شفیعی، مسئول بخش کرونا با تاکید بر روحیه ایثار کادر درمان و نیروهای جهادی که در بحث خدمات پزشکی همراه کادر درمان بودند خاطراتی شیرین از حضور روحانیونی که در بخش کرونا فعالیت داشتند بیان کرد و ضمن ابراز خرسندی از بهبود شرایط و بسته شدن بخش کرونا، نسبت به برداشتن محدودیت ها و بازگشت به وضعیت قرمز اظهار نگرانی کرده و گفت: در حال حاضر که مردم مدتی رعایت کردند الان دو روز است که بخش بسته شده مانند بهبود شرایط در خرداد ماه اما متاسفانه بعد از لغو محدودیت ها مردم شروع به رفت و آمد می کنند و هیچ عاملی مثل دورهمیهای خانوادگی ناقل این ویروس نبوده و بزرگترین مصیبت؛ یعنی مرگهای خانوادگی را در پی دارد.
رئیس بخش کرونا با ذکر نام چند شهید مدافع سلامت همچون خانم شیرین صفوی، قدرت تقی زاده، آقای داستانی، آقای زارع و آقای دکتر زارعی بیان کرد: بیمارانی که بعد از برداشتن محدودیت ها مراجعه می کردند خیلی بد حالتر بودند به طوری که ما دو نفر از همکارانمان را در همین شرایط از دست دادیم.
وی در پایان با بیان این که گرچه این ویروس از راه دست و تماس سطحی منتقل مییشود اما بیشترین راه انتقال، راه هواست، حتی با زدن ماسک در فاصله کمتر از یک متر بعد از یک ربع ویروس منتقل مییشود و این که بچه ها خطرناک ترین ناقل ها هستند، به مردم عزیز توصیه داشتند با ترک دورهمی های یلدایی به سلامت خود و اطرافیانمان اهمیت دهیم چراکه ممکن است کسی به جهت سیستم ایمنی بالایی که دارد به ظاهر سالم باشد و علائمی نداشته باشد ولی به جهت ناقل بودن عامل کشته شدن عده ای دیگر شود.
گفتنی است در این مراسم که با رعایت پروتکلهای بهداشتی و بدون حضور طلاب برگزار شد و در پایان از پرستاران حاضر در مراسم با اهداء هدایایی قدردانی شد.
نظر شما