تولید ۲۹۰ هزار دقیقه برنامه در زمینه کرونا/شورای فرهنگ عمومی  جدی گرفته شود

رئوف از تولید ۲۹۰ هزار دقیقه برنامه در صدا و سیمای مرکز استان سخن به میان آورد و گفت: این برنامه ها در راستای اطلاع رسانی، آگاهی بخشی، نشاط افزایی و برون رفت از استرس پخش شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «امیر رئوف» ظهر امروز (30 آذر ماه) در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: کرونا در کنار پیامدهای مثبت و توسعه همکاری های اجتماعی، پیامدهای منفی نیز داشته و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که در دوران پساکرونا با مشکلات کمتری روبرو شویم.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: استرسی که به واسطه بیماری کرونا در جامعه به وجود می آید باید با ارائه راه حل هایی که روان شناسان مطرح کردند، کنترل شود.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه باید امید و نشاط آفرینی در جامعه افزایش پیدا کند، ادامه داد: باید جایگزینی برای خلاء هایی که به واسطه کرونا مثل دورهمی ها و تجمع ها ایجاد شده، تعریف کنیم.

 

رئوف با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه برخی از آسیب ها دارای مسائلی است، یادآور شد: طرح های سلامت جامعه باید چندوجهی باشند، مثل طرح شهید «سپهبد سلیمانی» که اگر با پیوست فرهنگی همراه شد، مفید خواهد بود.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد یکی از عوامل خودکشی را افسردگی دانست و گفت: باید افسردگی در جامعه با ارائه برنامه های مختلف درمان شود.

 

وی از تولید ۲۹۰ هزار دقیقه برنامه در صدا و سیمای مرکز استان سخن به میان آورد و اضافه کرد: این برنامه ها در راستای اطلاع رسانی، آگاهی بخشی، نشاط افزایی و برون رفت از استرس پخش شد.

 

رئوف ضمن تاکید بر نگاه هم افزایی دستگاه های فرهنگی، گفت: شورای فرهنگی عمومی به عنوان عالی ترین نشست فرهنگی باید جدی گرفته شود و سیاست های فرهنگی باید در این نشست باشد.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این شورا باید دبیرخانه ای فعال و پویا داشته باشد، گفت: باید از ظرفیت اساتید و نخبگان بهره ببریم و دستور کارهای نشست باید در دبیرخانه پخته و به شورا ارائه شوند.

 

وی خواستار تشکیل کارگروه هایی ذیل شورای فرهنگ عمومی شد و گفت: در نشست های شورا باید راهکارهای عملیاتی برای موضوع های مختلف ارائه شود.

کد خبر 1005959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha