به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در دیدار با اعضای جامعه روحانیت مبارز استان قزوین بیان کرد: خداوند در آیه ۱۰۱ سوره آل عمران میفرماید، هرکس که با خدای متعال ارتباط برقرار میکند در مسیر مبارکی قدم برداشته است، یعنی اولین قدم برای ایجاد وحدت و تشکل، ارتباط با خداست، یعنی هر فردی که از طاغوت، کفر و شرک دوری کرده و به خدا پناه میبرد ارتباط اولیه را برای وحدت شروع کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: در آیه ۱۰۲ سوره آل عمران میخوانیم که پس از ارتباط فردی شما با خدا، خوب است که شما به صورت جمعی هم به سوی خدا قدم بردارید، برای حضور مومنانه و صادقانه و خدایی در یک جمع باید سه عنصر ایمان، تقوا و تسلیم در شما برجسته باشد.
وی عنوان کرد: در آیه ۱۰۳سوره آل عمران هم میخوانیم که باهم همراه شوید و به ریسمان الهی چنگ بزنید و برای خدا قیام کنید و هم افزایی کنید، یعنی پس از اینکه به سه عنصر ایمان، تقوا و تسلیم مجهز شدید حال به سراغ همدلی و هم افزایی با یکدیگر بروید.
آیت الله عابدینی اضافه کرد: جمعیت اندک اما با ایمان، اخلاص و تقوا میتواند برای خدا قیام کند و باید با محوریت اهل بیت و مبانی دینی قدم بردارد و خدا و قرآن و اهل بیت (ع) را محور خود قرار دهد.
وی افزود: خدا می فرماید شما باید نظام امت و امامت بسازید اگر به جای این نظام، تشتت و تفرقه راه بیاندازید مسیر طاغوت را درپیش گرفته اید، امر به معروف و نهی از منکر و دعوت به خیر همه باید در سامانه و شاکله امت و امامت جای خود را پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: اگر سیاست را کنار دین قرار دهیم ایجاد مفسده می کند، اینکه فرمودند سیاست ما عین دیانت ماست یعنی ما هر آیه ای را میبینیم نمی توانیم آن را سیاسی نگاه نکنیم، یعنی سیاست و دین درهم تنیده شده است.
وی تأکید کرد: آنچه همیشه به ما ضربه زده این است که جریانات سیاسی ایجاد شده سیاسی بوده اند اما از دیانت بی بهره بوده اند و فعالیت سیاسی اجتماعی انجام شده اما فعالیت ایمانی نبوده و دغدغه ما به جای ایمان و تقوا، حفظ منافع حزب و جریان بوده است.
آیت الله عابدینی گفت: گاهی در زمان انتخابات ما ایمان، اعتقادات و مبانی دینی را کنار میگذاریم و فقط برای اینکه حزب و جریان سیاسی منطقه ما اقتضاء میکند که فلان شخص رئیس جمهور یا نماینده مجلس و شورا شود، تمام مبانی اعتقادی را زیر پا میگذاریم و به دنبال منافع حزب و جریان خود میرویم.
وی اعلام کرد: ما باید دنبال سیاست دینی باشیم نه دین سیاسی، تا به امروز ما از دین سیاسی لطمات زیادی خورده ایم، ما باید دنبال سیاست قرآنی باشیم نه قرآن سیاسی، متأسفانه گاهی به قدری فضا مسموم میشود که برگزاری هر جلسه دینی و قرآنی را به مسائل سیاسی ربط میدهند.
آیت الله عابدینی توضیح داد: باید تلاش کنیم در تمام عرصهها رقابت ناسالم حزبی، جناحی، چپ و راستی، اصولگرایی و اصلاح طلبی کنار گذاشته شود، این موضوع مسئله خطرناکی است که باید با نگاه جدی این موضوع را مدیریت کنیم و از تمام مسائلی که زمینه ساز تفرقه میشود، دوری کرد.
وی اظهار کرد: نباید دین، اعتقاد و جوانمردی خود را پای منافع حزب و جریان سیاسی خود قربانی کنیم و بر باد دهیم، نباید اختیار و ایمان خود را پای تصمیم اشتباه و برخلاف دین و قرآن یک جریان سیاسی که ما هم عضوی از این جریان هستیم، بگذاریم، نباید چشم و گوش بسته و بدون بصیرت در مسیر مسائل سیاسی ورود کرد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: در تمام مسائل خدا، قرآن کریم، اهل بیت و کلام رهبر معظم انقلاب را باید محور قرار بدهیم، اما اگر این محوریت را از دست دهیم دچار اختلاف و تفرقه میشویم، اگر خدا محور قرار بگیرد به فرموده امام راحل حتی اگر ۱۲۴هزار پیامبر هم دور هم جمع شوند هیچ اختلافی بین آنها ایجاد نمیشود.
وی درباره فتوت و جوانمردی عنوان کرد: جوانی هیچ جای افتخار و فخرفروشی ندارد، زیرا یک سن شناسنامه ای است که گذراست اما جوانمردی ارزشمند است چون اکتسابی است و به سن و سال ربطی ندارد، جوانمردی زن و مرد ندارد زیرا حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) نمونههای اعلای جوانمردی هستند.
آیت الله عابدینی خاطر نشان کرد: همه ما باید همچون یک عمار برای رهبر معظم انقلاب باشیم و طلاب حوزوی را عماری برای انقلاب تربیت کنیم، اگر این اقدامات را انجام دادیم کار تأثیرگذار کرده ایم و الا بسیاری از کارهای فرهنگی متصدی دارد که باید با تقویت آن متصدی کارها را پیش برد.
وی یادآور شد: خیلی باید مراقبت کنید که درگیری در فعالیتهای سیاسی ما را از مسیر اصلی دین خارج نکند، ما باید از فرصت کارهای تشکیلاتی استفاده کنیم و از تهدیدات آن به خدا و قرآن پناه ببریم، منافقین نمونه ای از کار تشکیلاتی پیش از انقلاب بودند که بعدها به دامان آمریکا و اسرائیل پناه بردند.
نظر شما