«علیرضا جلالزایی» در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: در حال حاضر نحوه استفاده از اراضی منابع و تاسیسات آبی برای راهاندازی و ایجاد مراکز تفریحی گردشگری و اقامتی در جوار منابع آبی استان در دست بررسی است.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایجاد تاسیسات گردشگری در جوار دریای آزاد مکران، دریاچههای هامون، سردریا، تالاب صورتی، تالاب هامون و جازموریان، لیپار، چاه نیمه ها، رودخانه های هیرمند، لادیز، سرباز، کهیر،چشمه های آب گرم ایجاد خواهد شد.
وی تصریح کرد: در تلاشیم تا از ظرفیت فوقالعاده جوامع محلی و آبهای سطحی برای تقویت صنعت توریسم و توسعه پایدار استان بهره برداری کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گفت: در این راستا تفاهمنامه ای بین وزارت میراث فرهنگی و وزارت نیرو منعقد شده که به موجب آن بررسی و مطالعات بنیادی و کاربردی صنعت توریسم گردشگری آب در استان انجام می شود.
جلالزایی افزود: ازاین طریق می توان به تدوین نقشه راه و تعریف بستهها و فرصتهای سرمایهگذاری، برای جذب سرمایهگذار اقدام کرد.
وی تصریح کرد: تثبیت جایگاه آب در توسعه گردشگری با رویکرد تنوعبخشی به بهرهبرداری از منابع و تأسیسات آبی، بهرهبرداری بهینه و پایدار از منابع آب و اراضی در اختیار دولت و کمک به ایجاد زمینههای اشتغال و افزایش درآمد جوامع محلی از جمله اهدافی است که از طریق ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در تأسیسات منابع آبی در صدد تحقق پیدا می کند.
نظر شما