به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، به مناسبت فرا رسیدن سالروز حماسه 9 دی سال 88 ملت بزرگ ایران، سالروز شهادت سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی»، سیدالشهدای محور مقاومت، سالروز قیام خونین مردم قم و چهلمین روز شهادت دانشمند هسته ای کشورمان شهید «محسن فخری زاده» امروز (۹ دی ماه) همایشی به صورت محدود با توجه به شرایط کرونایی استان و شهرستان بویراحمد به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با حضور مسئولان کشوری و جمعی از مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد در محل مصلی امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یاسوج برگزار شد.
حجت الاسلام «عباس محمدحسنی» در این آئین ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، شهادت سپهبد «شهید حاج قاسم سلیمانی» و چهلمین روز شهادت دانشمند هسته ای شهید «محسن فخری زاده»، گفت: حماسه 9 دی به عنوان روزی ماندگاری در تقویم تاریخی ملت سربلند و سرافراز ایران اسلامی به ثبت رسید.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه 9 دی ماه به عنوان «نماد بصیرت و مقاومت» از آن یاد می شود، اظهار کرد: در 19 دی ماه سال 1356 یکی از روزنامه های کشور به بنیانگذار کبیر انقلاب توهین کرد و مردم ولایت مدار قم به صورت خودجوش به میدان آمدند و این کار را محکوم کردند که یکی از نقطه های افتخار انقلاب اسلامی بود.
وی دومین حماسه دی ماه را خلق حماسه 9 دی سال 1388 دانست و ادامه داد: در این روز ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در حمایت از آرمان های امامین انقلاب و مقابله با شیطنت های دشمنان به صورت خودجوش به میدان آمدند و این روز نیز به عنوان قله بصیرت مداری ملت ایران ماندگار شد.
حجت الاسلام محمدحسنی از تشییع باشکوه و میلیونی سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» توسط ملت ایران به عنوان سومین مناسبت دی ماه یاد کرد و گفت: شهادت سردار سرافراز اسلام به دست رئیس رژیم تروریستی آمریکا انجام گرفت که این تشییع به عنوان روز ماندگار در تاریخ انقلاب و نظام بود.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران «بصیرت و «مقاومت» را دو راهبرد انقلاب و نظام اسلامی در برابر مشکلات دانست و تاکید کرد: «بصیرت» کارآمدترین پادزهر علیه فتنه و فتنه گران است، به شرطی که بصیرت ورزی به هنگام باشد.
وی اذعان کرد: کسی نمی تواند پرچم پیروزی و جهاد را حمل کند، مگر اینکه از روحیه مقاومت و شناخت درست حق از ناحق برخوردار باشد.
حجت الاسلام محمدحسنی یادآور شد: ملتی که بصیرت آن عذاب شود خواری او قطعی و ملتی که بصیرن به هنگام داشته باشد، عزت آن تضمین خواهد شد.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ملت ایران سرافراز و سربلندترین ملت های دنیا هستند، ادامه داد: در حوادث سال 88 عامه مردم اجازه قضا شدن خود را ندادند، ولی خواص بصیرت خود را قضا کردند که علاوه بر لطمه به خودشان، ملت ایران را نیز لطمه دار کردند.
وی تاکید کرد: یکی از مهم ترین ویژگی های ملت ایران در 9 دی این بود که با حضور به موقع نسخه فتنه گران و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی را درهم پیچیدند.
حجت الاسلام محمدحسنی ضمن تاکید بر اینکه باطن فتنه 88 براندازانه بود، گفت: مردم با حضور به موقع خود غریق نجات ایران و نظام اسلامی از دست فتنه گران داخلی و خارجی شدند.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه نسل جدید این جریان را براندازانه نمی دانند، از آنها دعوت کرد که بر روی بندهای ذیل تمرکز و تفکر داشته باشند.
وی یکی از دلایل براندازی در فتنه 88 را اعلام زودهنگام پیروزی یکی از نامزدهای انتخابات قبل از پایان رای گیری دانست و اضافه کرد: بعد از انتخابات و شمارش آرا کسی که ادعای برنده شدن داشت و قبول نشد، ادعای تقلب داشت که این موضوع یک سال قبل نیز سرزبان بود و این موضوع زیرسوال بردن صداقت متصدیان انتخابات نزد ملت ایران بود.
حجت الاسلام محمدحسنی سومین دلیل براندازانه را سردادن شعارهای ساختارشکنانه علیه شخص ولی فقیه دانست که معنای براندازی را می داد.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران شعار علیه اصل نظام که می گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» را چهارمین دلیل براندازنه بودن در سال 88 برشمرد.
وی به پنجمین دلیل براندازنه بودن فتنه 88 علیه انقلاب و نظام اشاره کرد و یادآور شد: در این سال شعارها علیه آرمان ملت فلسطین و محور مقاومت بود که از سال 1342 این موضوع جزئی از آرمان های امام و ملت ایران تاکنون محسوب می شود و به عنوان مسلمان طبق آیات قرآن «نمی توانیم نسبت به کشار ملت های مسلمان و حتی غیرمسلمان سکوت کنیم».
حجت الاسلام محمدحسنی توهین به ساحت امام حسین (ع) که همه هست و نیست ما مدیون ایشان است را از دیگر دلایل دانست و تاکید کرد: توهین به حضرت امام (ره)، پاره و آتش زدن عکس بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی نیز از هفتمین دلایل براندازانه بودن فتنه سال 88 بود.
رئیس عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران عدم تمکین در برابر شمارش آرا را از دیگر دلایل برندازانه بودن فتنه 88 دانست و تصریح کرد: آنها با ابطال انتخابات قصد زیرسوال بردن مشروعیت نظام را داشتند.
وی برگزاری مجدد انتخابات و بدعت گذاری جدید را از دیگر دلایل براندازانه بودن فتنه سال 88 عنوان کرد و گفت: ذوق زدگی در برابر اظهارات سردمداران کاخ سفید نیز به این موضع ها افزوده شد.
نظر شما