«داوود بخشایی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار کرد: در حوزه نهضت گلخانه ای شهرستان طبس حدود 25 نفر در حال حاضر در زمینه تولید محصولات مختلفی نظیر سبزیجات، صیفی جات و گل و گیاهان زینتی فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی طبس در خصوص مزایای طرح نهضت گلخانه ای گفت: افزایش بهره وری، تولید محصولات خارج از فصل، ایجاد اشتغال و صرفه جویی در مصرف آب از مهم ترین مزایای اجرای این طرح در بخش کشاورزی است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون پنج مورد سرمایه گذاری در راستای اجرای طرح نهضت گلخانه ای در این شهرستان صورت گرفته است، افزود: در این راستا چهار هزار و 300 متر مربع از بخش گلخانه ای شهرستان طبس با هزینه بیش از 10 میلیارد ریال آماده سرمایه گذاری است.
بخشایی در خصوص تسهیلات ارائه شده به متقاضیان اجرای طرح نهضت گلخانه ای بیان کرد: در سال گذشته در راستای اجرای این طرح تسهیلات یارانه دار با نرخ 7 درصد پرداخت شده بود و در سال جاری این تسهیلات با کارمزد 12 درصد و با دوره تنفس، مشارکت و بازپرداخت 7 ساله در اختیار متقاضیان قرار داده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی طبس با اشاره به محدودیت های اجرای این طرح گفت: مشکلاتی مختلفی سر راه اجرای طرح نهضت گلخانه ای قرار دارد که می توان به تامین منابع آبی پایدار جهت احداث مجتمع گلخانه ای، نیروی کار متخصص و با تجربه اشاره کرد.
وی در پایان بیان کرد: هزینه بالای احداث طرح و سرمایه در گردش بالای مورد نیاز، عدم ثبات بازار و عدم خرید تضمینی محصولات تولیدی از دیگر مشکلات سر راه اجرای این طرح است.
نظر شما