به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام عباس توان چهارشنبه (10 دی) در نشست تخصصی بررسی آموزه های تربیتی مکتب سردار سلیمانی همراه با رونمایی از پوستر همایش ملی آموزه های تربیتی شهید سلیمانی ضمن تسلیت ایام دهه فاطمیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی علاقه زیادی به حضرت فاطمه زهرا(س) داشت و شاید مراسم امروز و سالگرد شهادت ایشان و سالگردهای آینده ایشان که با شهادت حضرت زهرا(س) تقارن پیدا کرده و می کند، خود یک وجه و اثر داشته باشد و این دلبستگی سردار به بی بی دو عالم، روی جامعه و مردم اثر داشته باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان با بیان اینکه این مراسم، آغاز مراسم سردار در استان کرمان است، افزود: این افتخار را داریم که مراسم سردار از دانشگاه فرهنگیان کرمان شروع می شود و نظیر این مراسم توسط دانشگاه فرهنگیان کشور در 31 استان برگزار می شود و در طول ایام سالگرد شهادت سردار، 31 مراسم در سطح دانشگاه های فرهنگیان کشور داریم.
وی بیان کرد: برنامه نشست تخصصی امروز در کرمان مقدمه ای است برای کارها و برنامه هایی که در درازمدت در سال های آینده خواهیم داشت و سال آینده برنامه همایش ملی بررسی بعد تربیتی مکتب شهید سلیمانی را خواهیم داشت که این برنامه مقدمه ای برای آن همایش است و امیدواریم در هر سال بتوانیم در دانشگاه فرهنگیان این برنامه را ادامه دهیم.
حجت الاسلام توان ادامه داد: هدف ما این است که بتوانیم شهید سلیمانی را به عنوان یک الگو برای نسل آینده کشور، دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و جامعه معرفی کنیم؛ معرفی انسانی که خود را در طبق اخلاص گذاشت و زندگی او در تمام ساعت های تربیت، اجتماعی، سیاسی، اعتقادی و ... برای همه می تواند الگو باشد.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به حق از شهید سلیمانی به عنوان مکتب یاد می کنند زیرا نمونه شاخصی از یک انسان تربیت یافته در مکتب اسلام است و آنقدر مظاهر اسلام در وجود این مرد نهادینه شده بود که مقام معظم رهبری تعبیر مکتب سلیمانی داشتند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان گفت: در زمینه فردی و اجتماعی می خواهیم شهید سلیمانی برای ما الگو باشد و از زندگی این شخصیت بزرگ درس بگیریم و برای سیاسیون ما هم الگو باشد؛ کسی که علیرغم اینکه تمام تحولات دنیا را می دانست، یک دیپلمات سیاسی بسیار ماهر بود و نقشی که در تحولات منطقه داشت و دیپلمات ها از او به عنوان دیپلمات خبره نام می برند و یک سیاسی بارز بود اما در عین حال یک عارف بزرگ و عارف حل شده در خدا بود.
وی افزود: کسی که به فرمایش خودش «شهید قبل از اینکه به شهادت برسد باید شهید بشود» و آنقدر غرق در خدا شده بود و اخلاص و ممارست داشت که به تعبیر مقام معظم رهبری شهید زنده بود و سال ها قبل از شهادت، ایشان شهید شده بود و به شهادت رسیده بود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان افزود: حالات و حرکات او نشان می داد که اصلاً تعلق به این دنیا ندارد و این دنیا را رها کرده بود و به همین خاطر هیچ تعلقی به دنیا، گروه و جناح و .. نداشت.
وی اظهار کرد: سیاسیون باید این شهید را به عنوان الگو قرار دهند که می شود یک عارف بود، سیاسی هم بود و برای نظامی های ما می تواند الگوی خوبی باشد که در عین حالی که یک فرمانده با صلابت و مدافع محکم برای نظام و انقلاب بود اما محبوب دل مردم ایران بود و بلکه مردم جهان و مسلمانان جهان بود.
حجت الاسلام توان ادامه داد: همه شهید سلیمانی را دوست داشتند و برای همه اقشار می تواند الگوی خوب باشد و این وظیفه ما است که شهید سلیمانی را در قالب مکتب سلیمانی برای نسل آینده معرفی کنیم و فرزندان ما نیاز به این الگوها دارند که زندگی خود را بر مدار و محور آنان شکل دهند.
وی با تأکید بر اینکه هدف ما این بوده که بتوانیم سردار دل ها را به عنوان یک الگوی خوب معرفی کنیم که نیاز جامعه و نسل ها است، گفت: به حق قرآن اشاره می کند به وجود اینطور انسان های بزرگی که «یَآ أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ؛ ارْجِعِى إِلَى رَبِّکَ رَاضِیَةً مَّرْضِیَّةً»؛ شهید سلیمانی واقعاً یک نفس آرام و مطمئن برای خدا داشت و آرامش را در فرماندهی کردن این سردار بزرگ در جبهه نبرد می بینید که این آرامش در وجود او موج می زند و این آرامش به واسطه این است که تعلق او به خدا است و اخلاص که مهمترین ویژگی او بود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کرمان در پایان گفت: دغدغه شهید سلیمانی در اواخر عمر هر کجا که می رفت و با مراجع و علما و خانواده شهدا و .. ملاقات داشت این بود که «دعا کنید خدا من را بپذیرد و من شهید بشوم» و گویی به خودش الهام شده بود که این اواخر شهید می شود لذا هر کجا که بود می فرمود «دعا کنید من به دست شقی ترین افراد شهید بشوم».
نظر شما