به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، خالد سعیدی رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان در نود و سومین جلسه روسای مراکز علمی کاربردی کردستان اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیتهای بسیاری در زمینه برگزاری استارتآپها است که متاسفانه مغفول مانده است اما پتارک علم و فناوری آمادگی دارد تا از ایدههای مفید جوانان حمایت کند.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی هر ایده خلاقانهای در خصوص برگزاری استارتآپ داشته باشند، مورد حمایت قرار میگیرند، افزود: این استارتآپها باید باعث ایجاد کسب و کار شود.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان خاطرنشان کرد: در چنا سال اخیر استارتآپها از مسیر خود خارج شده و به سمت جایزه محوری پیش رفتهاند اما سعی براین است که هدف اصلی استارتآپها در استان حفظ شود.
سعیدی یادآور شد: برگزاری استارتآپها مزایای بسیاری از جمله ایجاد امید، شور و انگیزه در میان جوانان مستعد و خلاق دارد و باید این مزیت حفظ شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان نیز در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات همکاران دانشگاه در نظارت بر کلاسهای مجازی عنوان کرد: به منظور ارزیابی دقیق در خصوص کیفیت و کمیت چگونگی برگزاری کلاسهای مجازی مراکز علمی کاربردی نظارتهایی از سوی همکاران این دانشگاه بر 12 مرکز تحت نظارت این دانشگاه در سطح استان انجام شد.
عادل سی و سه مرده در خصوص نحوی برگزاری امتحانات پایان ترم خاطر نشان کرد: به منظور تعیین تکلیف در زمینه حضوری یا مجازی برگزار کردن امتحانات پایان ترم، مکاتبهای با ستاد مبارزه با بیماری کرونا در استان صورت گرفته است که به محض روشن شدن وضعیت به اطلاع مراکز خواهد رسید.
وی با تاکید بر تلاش جدی در خصوص برگزاری دورههای کوتاه مدت و استارت آپها اظهار داشت: به منظور تسهیل در برگزاری دورههای کوتاه مدت مذاکراتی با سازمان مدیریت و برنامهریزی استان انجام گرفته که امیدواریم در این زمینه اقدامات موثری صورت گیرد.
وی اضافه کرد: همچنین به منظور آشنایی با روند و چگونگی برگزاری استارت آپها نیازمند تعامل و همافزایی با پارک و علم و فناوری استان هستیم که امیدواریم در این زمینه شاهد تحولاتی در حوزه برگزاری استارتآپها توسط دانشجویان علمی کاربردی استان کردستان باشیم.
نظر شما