تجهیز ۱۷ مرکز حوزه علمیه مازندران به مرکز نیکوکاری/ مردم و خیران پشتوانه امداد هستند

حجت الاسلام عالیشاه گفت: در مجموع ۲۲ مرکز حوزه علمیه در مازندران وجود دارد که ۱۷ مرکز قابلیت اجرایی ایجاد مرکز نیکوکاری را دارد و اکنون در تمام ۱۷ حوزه علمیه مازندران که قابلیت ایجاد مرکز نیکوکاری را دارا بودند؛ این مرکز نیکوکاری فعال شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان مازندران از ساری، کمیته امداد از راه اندازی طرح مراکز نیکوکاری به عنوان پیشخوان کمک های امداد در واقع می خواهد خدمات بهتر و بیشتری را به افراد تحت پوشش ارائه داده و نیازسنجی بهتری از نیازهای افراد تحت حمایت داشته باشد و لذا این خدمات کمیته امداد را می‌توان به عنوان تحولی نوین در عرصه خدمت رسانی به مردم مستضعف و نیازمند و خانواده‌های ایتام قلمداد کرد.

 

امداد مازندران این روزها در سالروز شهادت سردار سلیمانی اقدام به راه اندازی مراکز تخصصی نیکوکاری کرده است و با افتتاح دو مرکز نیکوکاری رسانه و وکلا در روز گذشته امروز مراکز نیکوکاری حوزه های علمیه را با توان بیشتری در دستور کار قرار داده است و اکنون شمار مراکز نیکوکاری در حوزه های علمیه مازندران به ۱۷ مرکز رسیده است.

 

حجت الاسلام « بشیر عالیشاه» امروز( 14 دی) در آیین افتتاح مرکز نیکوکاری در حوزه علمیه خواهران نرجس ساری به صورت ویدئو کنفرانسی اظهار کرد: هدف از تاسیس مرکز نیکوکاری تخصصی تلاش برای فقرزدایی و کاهش فقر در جامعه است که نیازمند همکاری همه جانبه است.

مدیر کل کمیته امداد مازندران افزود: انقلاب فقرزدایی باید از استان مازندران آغاز شود و اکنون 83 هزار خانوار در مازندران تحت پوشش کمیته امداد هستند و 140 هزار نفر را شامل می شوند که از خدمات فرهنگی، اشتغال، درمان و عمران استفاده می کنند.

 

وی با اعلام اینکه تا امروز در حوزه های مختلف در جذب و هزینه اعتبارات موفق عمل کرده و برای خانوارهای تحت پوشش هزینه شد، خاطر نشان کرد: 100 درصد مشارکت های مردمی در مازندران محقق شد و این از افتخارات مهم ماست.

 

حجت الاسلام عالیشاه گفت: تمام کار امداد سیره و روش انبیای الهی است که باید در جامعه پیاده شود و امروز هم کمیته امداد بر اساس سیره انبیای الهی خدمات بسیار خوبی ارائه می کند.

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران تصریح کرد: توانمندسازی خانواده ها، سیاست مهم و اولویت دار امداد است و سیاست راهبردی ماست و با توجه به اینکه افراد تحت پوشش کمیته امداد به ناتوان و بازتوان تقسیم شده اند؛ پرداخت مستمری با افراد ناتوان در دستور کار است.

 

 

وی افزود:  با توجه به اینکه مستمری به تنهایی کمک کار افراد تحت پوشش نیست، باید از کمک خیران در این بخش بهره مند می شویم و کمک مومنانه هم این روزها کمک کار ما برای دستگیری از نیازمندان است و مردم و خیران پشتوانه امداد هستند.

 

به گفته حجت الاسلام عالیشاه، امروز آسیب های اجتماعی به روز و فقر، جوان است و باید برای رفع این محرومیت ها تلاش شود.

 

وی اظهار کرد: فقر استان مازندران زیر لوای سرسبزی پنهان شده است و برای کاهش فقر باید انقلابی انجام شود و باید به صورت آنلاین ازنیازهای خانوارها مطلع باشیم که نیازمند افزایش نیرو هستیم و باید در بخش هم افزایی از توان نیروهای دیگری خارج از کمیته امداد برای امدادرسانی بیشتر استفاده شود.

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران گفت: تعامل با حوزه های علمیه، آموزش و پرورش و بخش های مختلف نیاز امروز ما برای کاهش فقر و آسیب های ناشی از آن است که راه اندازی مراکز نیکوکاری در شهرها و مناطق مختلف با همین هدف ایجاد می شود و آمایش منطقه داریم و آسیب های مختلف شناسایی می شود.

 

وی اضافه کرد: 8 هزار و 500 دانش آموز و یکهزار و 600 دانشجو تحت پوشش امداد مازندران داریم و برای کادرسازی برای گام دوم انقلاب باید از این افراد حمایت شود و باید تلاش شود تا این افراد سرباز نظام شوند.

 

حجت الاسلام عالیشاه با اعلام اینکه اولین مرکز نیکوکاری رسانه و وکلای نیکوکار همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی  در مازندران راه اندازی شد ؛ تصریح کرد: تلاش داریم تا با استفاده از خرد جمعی برای رفع محرومیت ها تلاش شود که حوزه های علیمه در بخش فرهنگی در راس است.

 

وی گفت: در مجموع 22 مرکز حوزه علمیه در مازندران وجود دارد که 17 مرکز قابلیت اجرایی ایجاد مرکز نیکوکاری  را دارد و اکنون در تمام 17 حوزه علمیه مازندران که قابلیت ایجاد مرکز نیکوکاری را دارا بودند؛ این مرکز نیکوکاری فعال شده است.

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران افزود: همه تلاش ما برای حفظ کرامت خانواده هاست؛ تا خدمت انجام شود که اکنون 2 هزار و 800 یتیم، 8 هزار نفر در طرح محسنین، 3 هزار و 800 بیمار لاعلاج تحت پوشش امداد مازندران داریم که 1800 نفر ایزی لایفی تحت پوشش امداد هستند.

 

حجت الاسلام عالیشاه خاطر نشان کرد: سرانه ایتام ما در مازندران بین 300 تا 350 هزار تومان است که اگر این مقدار به 700 تا 800 هزار تومان برسد؛ می توانیم در بخش های دیگر و ساخت مسکن و یا اشتغال کمک کار این خانوارها باشیم.

 

وی افزود: سرانه جهیزیه کمیته امداد 2 هزار و 500 تومان بوده است که نیازمند افزایش بود و در 7 ماه گذشته تلاش شد تا سرانه جهیزیه مازندران به 15 میلیون تومان برسد.

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران در پایان با اعلام اینکه خواهران حوزه علمیه در بخش های مختلف فرهنگی، مشارکتی و اشتغال، با تاسیس مرکز نیکوکاری می توانند کمک کار بسیار خوبی برای ما باشند ؛ یادآور شد: امیدواریم با استفاده از توان خواهران در این بخش بسیاری از محرومیت‌ها برداشته شود.

کد خبر 1011456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha