منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی باید به سمت توسعه صنایع پایین دست حرکت کند

محمدی با اشاره به اینکه توسعه صنایع اشتغالزا در برنامه پتروشیمی است گفت: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی باید به سمت توسعه صنایع پایین دست حرکت کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرماهشهر، «بهزاد محمدی» معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی صبح امروز (چهارشنبه ۱۷ دی) جهت بازدید از تعدادی از طرح های توسعه وارد منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی شد.

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی سفر یک روزه خود را با بازدید میدانی از اسکله های صادراتی و شرکت‌های پتروالفین فن آوران، هیرسا پلیمر سهند، پتروناد، سلمان فارسی و پتروکیمیای ابن سینا آغاز کرد.

 

وی پس از این بازدید، در جلسات فشرده، آخرین وضعیت این شرکت ها را با حضور عوامل اجرایی و مدیران آنها مورد بررسی دقیق و پیگیری قرار داد.

 

محمدی در حاشیه این جلسات در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بازدیدهای دوره ای که انجام می دهیم در جهت واکاوی مسائل شرکت ها به خصوص طرح‌هایی است که در جهش های صنعت پتروشیمی قرار دارند. 

 

وی با بیان اینکه برخی از این طرح ها، برای اولین بار در کشور اجرا می شوند و دارای اهمیت زیادی هستند افزود: این طرح ها جزء طرح های جهش های دوم و سوم و طرح‌های پیشران صنعت پتروشیمی به شمار می آیند.

 

معاون وزیر نفت تصریح کرد: نخستین طرح های PDH در‌ کشور، دو طرح در‌ حال ساخت در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی هستند که مجموعا با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن از مسیر پروپان به ساخت پروپیلن و بعد از آن به تولید پلی پروپیلن حرکت خواهند کرد.

 

وی اضافه کرد: طرح پتروناد نیز، یک طرح بسیار جذاب در حوزه پایین دست پتروشیمی است که برای اولین بار موادی را تولید می کند؛ در سال های گذشته برای تامین آن به کشورهای خارجی وابسته بودیم و امیدواریم تا سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری برسد.

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی هدف از این جلسات را حل و فصل مشکلات پروژه های پتروشیمی عنوان کرد و یاد آور شد: یک سوم تولید و ظرفیت کل صنایع پتروشیمی کشور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی است، لذا در تلاش هستیم صنایع پایین دستی را در این هاب بزرگ پتروشیمی توسعه دهیم و از این پس امکانات و زیرساخت های موجود در این منطقه را در جهت توسعه این صنایع به کار گیری خواهیم کرد.

 

کد خبر 1012662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha