«حجتالاسلام سید کوروش میرعالی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با اشاره به اینکه کانون منتظران ظهور چمگلک در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده است اظهار کرد: در یک سال نخست، موضوع آموزش نیروهای این کانون در دستور کار قرار گرفت و ۱۲ نفر به عنوان مربی در زمینههایی همچون تاریخ اسلام، عقاید، احکام و تجوید و روخوانی قرآن آموزش دیدند.
مدیر کانون فرهنگی هنری روستایی منتظران ظهور مسجد صاحبالزمان چمگلک شهرستان اندیمشک با بیان اینکه همزمان با شروع فعالیتهای آموزشی، اقدامات عمرانی نیز آغاز شدند و خانه عالم مسجد به مساحت ۱۵۰ متر توسط کانون و نیروهای مسجد با هزینههای مردمی و خیرین محل ساخته شد افزود: با ورود نیروهای کانون و افراد جذب شده، صندوقهای خیریه راهاندازی شدند و با جمعآوری کمکهای مردمی و خیرین، مسجد از ۷۰ متر به ۳۰۰ متر افزایش و توسعه یافت.
وی اذعان کرد: پس از ساخت مسجد، کانون فرهنگی هنری را در طبقه دوم احداث کردیم و همچنین آبدارخانه، وضوخانه، سرویسهای بهداشتی و حمام را برای مسجد ساختیم.
حجتالاسلام میرعالی تصریح کرد: ما در نظر داشتیم در بحث تربیت و آموزش بچهها اقدامی جدی را انجام دهیم که در این راستا تصمیم به ایجاد یک مجتمع فرهنگی گرفتیم و با مشارکت نیروهای کانون و خیرین زکات کشاورزان را دریافت کردیم و از محل زکات، طبقه اول مجتمع را ساختیم که دارای یک کلاس برای مهدکودک، ۲ کلاس برای پیشدبستانی و یک اتاق هم برای مدیریت مجتمع است.
وی عنوان کرد: هر ساله ۱۱۰ نوآموز سه تا ۶ ساله با پرداخت شهریه یک سوم در مجتمع هستند که مربیان در رابطه با مسائل معرفتی، قرآنی، شهدا، فرهنگی، احترام و رفتار اجتماعی و آموزش ریاضی و فارسی با آنها کار میکنند.
مدیر کانون منتظران ظهور چمگلک بیان کرد: با توجه به قدیمی بودن و نامناسب بودن اتاق پایگاه مقاومت بسیج مسجد، محیطی از مسجد را در اختیار بسیج قرار دادیم تا بتوانند مکان مناسبی را برای بسیج برادران و خواهران ایجاد کنند.
وی ادامه داد: مخارج مسجد بسیار بالا بود و به همین دلیل تصمیم به درآمدزایی گرفتیم که در این راستا در محیط مسجد هفت مغازه ایجاد کردیم و در حال حاضر در هر مغازه ۲ نفر مشغول به کار هستند.
حجتالاسلام میرعالی با بیان اینکه با توجه به نیاز مردم منطقه به داروخانه، یکی از اتاقهای مجتمع فرهنگی مسجد را در اختیار دکتر داروسازی قرار دادیم که سه نفر در آن مشغول به فعالیت هستند اضافه کرد: ما با راهاندازی آموزشگاه زبان انگلیسی نیز سه نفر دیگر را مشغول به کار کردیم تا در مجموع تعداد افراد مشغول به کار به ۲۳ نفر برسد.
وی ابراز کرد: یکی از نیروهای مسجد بخشی از ارث ماترک پدر خود را به ما داد و علاوه بر آن با کمکهای مردمی توانستیم برای خواهران حسینیهای به مساحت ۲۲۰ متر در طبقه دوم مجتمع فرهنگی مسجد راهاندازی کنیم.
مدیر کانون منتظران ظهور چمگلک تصریح کرد: مردم فعالیتها و اقدامات مسجد را میپسندند و از آنها استقبال میکنند و به همین دلیل روزانه و ماهیانه کمکهای مردمی به مسجد صورت میگیرد.
وی با اشاره به حضور فعال کانون و مسجد در زمینههای عمرانی، فرهنگی و حمایت از نیازمندان، ایتام و بدسرپرستان افزود: با شیوع ویروس کرونا فعالیتهای زمینه سازندگی و عمرانی و همچنین اقدامات فرهنگی همچون کلاسها، اردوها، محافل جشن و ... تعطیل شدند.
حجتالاسلام میرعالی اظهار کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی که گسترش ویروس کرونا ایجاد کرد، به سمت امور خیریه روی آوردیم و خواهران محله با بیش از ۱۰ چرخ خیاطی در ۲ شیفت کاری نسبت به تولید ماسک اقدام کردند که در نهایت حدود ۲۰ هزار ماسک میان مردم توزیع شد.
وی عنوان کرد: عملیات ضدعفونی به صورت مستمر در معابر عمومی و اماکن پرتجمع توسط برادران با همکاری کشاورزان در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام شد.
مدیر کانون منتظران ظهور چمگلک بیان کرد: در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری رزمایش کمک مومنانه، ۲۵۰ میلیون تومان در قالب این رزمایش با کمکهای مردمی برای اقداماتی از جمله توزیع بستههای معیشتی هزینه شده است.
وی اضافه کرد: همچنین اقدامات مختلفی همچون مشارکت و همکاری با تعدادی از گروههای جهادی جهت ساخت منزل برای نیازمندان، ذبح گوسفند، توزیع البسه، پرداخت کمک هزینه برای خرید جهیزیه، دارو و درمان و تعمیر وسایل خانگی صورت گرفته است.
حجتالاسلام میرعالی ابراز کرد: خوشبختانه بازاریان شهر چمگلک در ایام کرونا در همکاری با کانون و مسجد سنگ تمام گذاشتند و اقدامات بسیار خوبی را انجام دادند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ خانوار از خدمات واحد خیریه ما بهرهمند هستند خاطر نشان کرد: ماهیانه حدود هفت تا ۱۰ میلیون تومان توسط این واحد خیریه کمکرسانی صورت میگیرد.
مدیر کانون منتظران ظهور چمگلک با بیان اینکه ما تا پیش از شیوع ویروس کرونا، در ایام تابستان بیش از ۲۵ عنوان کلاس برگزار میکردیم افزود: کلاسهای احکام، روخوانی قرآن، نقاشی، زبان انگلیسی و درسی از جمله کلاسهای برگزار شده بودند.
وی یاد آور شد: در حال برنامهریزی هستیم تا معلمانی را هر جمعه به مسجد بیاوریم تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی نسبت به برگزاری کلاسهای آموزشی جهت رفع اشکال اقدام کنند.
نظر شما