نیازمند حمایت مسئولان جهت تولید انبوه واکسن آنفلوآنزا هستیم

سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و گفت: دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان­ های تهران، در بازدید حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، امام جمعه موقت تهران از مجموعه ایستگاه نوآوری شریف، آقای دکتر عبدالغفاری سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان شدند.

امام جمعه موقت تهران به‌همراه دکتر پرویز کرمی مشاور معاون علمی رییس جمهور و دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، صنایع نرم و خلاق، از بخش‌های مختلف ایستگاه نوآوری شریف همچون مجموعه اینووان، شتاب‌دهنده واکسن پرسیس‌ژن، گروه اوکسین، شتاب‌دهنده رسانا و پینکت بازدید بعمل آورد.

در ادامه این بازدید آقای دکتر عبدالغفاری سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و گفت: دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان هستند.

ایستگاه نوآوری شریف با هدف ایجاد بستری مناسب جهت استقرار شرکت های نوپا، استارت آپ ها، شتابدهنده‌ها، صندوق های پژوهش و فناوری و کلیه شرکت های فعال در زیست بوم فناورانه کشور با مساحتی بالغ بر ۲۷۰۰۰ متر مربع در مرداد ماه سال ۱۳۹۷ تاسیس گردید. ماموریت اصلی ایستگاه نوآوری شریف تسهیل ورود کارآفرینان ایرانی به عرصه فعالیت در زیست بوم فناورانه داخلی است که باتوجه به حضور شرکت های موفق حوزه های مختلف کسب و کار در این مجموعه، امکان ایجاد شبکه ارتباطی گسترده و تعریف پروژه کاری مشترک میان فعالان این عرصه فراهم گردیده است. حضور در ایستگاه نوآوری شریف در مقایسه با استقرار در سایر مراکز تجاری و اداری، بدلیل بهره مندی از امکانات رفاهی مناسب و خدمات متنوع حوزه کسب و کار، امکان مدیریت بهینه هزینه ها و فرصت رشد و توسعه سازمانی را برای شرکت های مستقر فراهم می آورد.

کد خبر 1014486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha