به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، «قیصر حافظی» شامگاه (سه شنبه ۲۳ دی) در نشست با خبرنگاران این استان اظهار داشت: توسعه خدمات الکترونیک و اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده اصلی ترین و کاربردی ترین اهداف و برنامه های بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این ۲ خدمت در همه صندوق ها باید اجرا شود اما تاکنون در صندوق بیمه روستاییان و عشایر اجرا شده و هم اینک در صندوق بیمه همگانی به مرحله اجرا رسیده است.
حافظی تصریح کرد: در همین راستا این طرح در شش شهر شهرکرد، بروجن، لردگان، هفشجان و فرخشهر که جزو شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت هستند اجرا میشود.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری جمعیت بیمه شده صندوق بیمه سلامت همگانی در شهرهای شهرکرد، فرخشهر و هفشجان 18 هزار و 225 نفر، در لردگان هشت هزار نفر، در بروجن پنج هزار و 600 و در فارسان 6 هزار و 200 نفر است.
حافظی ادامه داد: در این طرح هر پزشک 15 هزار بیمه شده را در قالب پزشک خانواده زیرپوشش خود قرار میدهد و با تشکیل پرونده الکترونیک برای این تعداد بیمه شده چنانچه بیماران به خدمات سطح 2 و سه نیاز داشته باشند آنها را به پزشک متخصص و فوق متخصص ارجاع میدهند که اقدام موثری برای توسعه خدمات الکترونیک است.
وی با اشاره به وجود 50 پزشک عمومی در این استان، افزود: برای جذب پزشکان در این طرح فراخوان داده شده است و از سوی دیگر برای اطلاع بیمهشدگان برای همکاری با این طرح از طریق ارسال پیامک اطلاع رسانی شده است.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه برای پزشکانی که با طرح ارجاع الکترونیک صندوق بیمه سلامت همگانی همکاری داشته باشند به ازای هر بیمار ماهانه پنج هزار تومان سرانه دریافت میکنند، افزود: تلاش شده تا از پزشکان 2 شیفته در این طرح استفاده شود اما در مراکزی که پزشک 2 شیفته ندارند از پزشک یک شیفته استفاده میشود.
نظر شما