به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام حسین جلالی پنجشنبه (۲۵ دی) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کرمان گفت: در بحث عفاف و حجاب چند نکته مطرح است؛ ناهماهنگی بین افراد و مجموعه های اثرگذار در حوزه عفاف و حجاب وجود دارد اما ما نباید ناامید باشیم و باید وظیفه خود را به خوبی و درست انجام دهیم.
نماینده مردم شهرستان های رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از وجود ناهماهنگی بین اجزای اثرگذار؛ افزود: مقام معظم رهبری در سال 84 فرمودند «کاش ما لباس ملی داشتیم» و حالا که لباس ملی نداریم در این طرح عفاف و حجاب بحث لباس صنفی مطرح شود زیرا لباس صنفی در دانشجویان و کارمندان و کارگران مجموعه های مختلف می تواند در پوشش کمک کرده و مؤثر باشد.
وی ادامه داد: نکته دیگر بحث اشتغال زنان است که ما مخالف اشتغال زنان نیستیم و نمی توانیم منکر نقش اثرگذار آن ها باشیم اما متأسفانه در اجتماع به زنان ظلم می شود و آن ها آرامش و امنیتی که باید در محیط شغلی داشته باشند را ندارد و در ادارات برای مسئله عادی سازی روابط، فکری نکردیم و این اختلاط ها باعث فروپاشی خانواده ها می شود؛ بنابراین این ها زیرساخت های عفاف و حجاب است و باید به این مسائل توجه کرد.
حجت الاسلام جلالی با بیان اینکه بین آنچه که گفته می شود تا آنچه که عمل می شود، متفاوت است و باید کمک کنیم این طرح اجرایی شود، پیشنهاد داد: هرکدام از دستگاه ها پیوست عفاف و حجاب خود را ارائه دهند.
وی بیان کرد: امروز یک خانم مسلمان نمی تواند مانتویی که مناسب پوشش کامل باشد را پیدا کند و این کار سخت شده است لذا ابتدا باید اصناف و تولیدی ها را کنترل کرده و بعد به سراغ درون سازمان ها و بعد وارد فضای عمومی جامعه بشویم.
علی بابایی، فرماندار کرمان با بیان اینکه اجرای طرح مهم است آن هم در شرایط کنونی که متأسفانه فرهنگ غالب، فرهنگ غربی شده و در مقابل هر عملی که می خواهیم انجام دهیم، یک واکنش های منفی داریم؛ گفت: لذا باید ذیل این جلسه حتماً یک جلسه با اتاق اصناف هم داشته باشیم زیرا بدون همکاری اتاق اصناف کار سخت می شود.
نظر شما