حجت الاسلام محمد حسین صنعتکار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) گفت: انسان موجودی تاثیر گذار و تاثیر پذیر است و خوب یا بد، خواسته یا ناخواسته مجذوب رفتار می شود و او را الگوی خود قرار می دهد، عواملی مختلفی بر انسان تاثیرگذار است از جمله بنیادی ترین آن ها تربیت پدر و مادر هستند که به حقیقت قبل از تولد گفتار و عمل والدین بر فرزند تاثیر گذار است.
مدیر کانون فرهنگی علویون مسجد امیرالمومنین علی(ع) دولت آباد بخش کویرات آران و بیدگل افزود: تربیت با روش گفتاری موثر است اما کافی نیست بلکه تربیت بر محور عمل و رفتار والدین و افراد پیرامون، نهایت تاثیر بر فرزندان را دارد و فضای مجازی، محیط و غیره در رتبه های بعدی عوامل تربیت هستند. اینجاست که امام صادق علیه السلام به سند کافی می فرماید «کونوا دُعاةَ الناسِ بِغَیرِ اَلسِنَتِکُم» و در حدیث کساء می خوانیم زهرای مرضیه سلام الله علیها به حسنین می فرمایند «قرة عيني و ثمرة فوادي» و امیرالمومنین (ع) به همسرش می فرماید«نفسی لک الفدا» و فاطمه زهرا (س) به ایشان می فرماید«روحی لک الفدا».
این کارشناس و مبلغ دینی افزود: در عرصه تربیت عملی، حضرت فاطمه زهرا(س) در دفاع از ولایت امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) بر علیه اهل سقیفه و غاصبان در مسجد مدینه روشنگری کرد، حضرت زینب(س) به عنوان یادگار، وارث و مبلغ نهضت عاشورا و رسواکننده حکومت یزید به طور متعدد خطبه خوانی کرد، از امام حسن مجتبی علیه السلام سخاوت و بخشش ها و سفره داری ها نقل می شود و به ایشان کریم اهل بیت علیهم السلام می گوئیم مادرش کسی هست که در شب عروسی اش لباس خود را به فقیر هدیه می دهد، برای بیماری حسنین علیهما السلام سه روزه می گیرد و در این سه روز وقت افطار غذایشان را به یتیم مسکین و اسیر می دهد.
حجت الاسلام صنعتکار بیان داشت: صبر بر مصیبت در ماجراهای بعد از شهادت حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم که زینب کبری سلام علیها مصائب بعد از شهادت مادر تا نهضت عاشورا و به لحاظ مادری شهادت حضرت و عدم ابراز به امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام و در کربلا که دو فرزند حضرت زینب کبری سلام الله علیها شهید شدند و در این باره نسبت به برادرش اباعبدالله الحسین علیه السلام ابرازی نداشت و این ها بخش کوچکی از تربیت علوی و فاطمی است.
مدیر کانون فرهنگی علویون مسجد امیرالمومنین علی علیه السلام دولت آباد بخش کویرات آران و بیدگل بیان داشت: تربیت نسل ارزشمند از مهمترین وظایف ماست. آن زمان فاطمه زهرا سلام الله علیها تربیتی داشت که زینب و حسنین(ع) در کربلا احیاگر دین شدند در این برهه از زمان ما وظیفه بسیار سنگینی داریم که هم باید فرزندانمان را با این همه هجمه های مختلف مجازی و غیره مواظبت کنیم و هم نسلی تربیت کنیم تا از منتظران و استقبال کنندگان مهدی فاطمه (عج) باشند.
صنعتکار تاکید کرد: فرزندان ما باید قدردان تمدن کهن ایران بزرگ و فرهنگ غنی اسلام ناب محمدی باشند سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی عزیز چه زیبا در وصیت نامه اش بیان کرد «مهمترین هنر خمینی عزیز(ره) این بود که اوّل اسلام را به پشتوانه ایران آورد و سپس ایران را در خدمت اسلام قرار داد.».
روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی در بخش کویرات آران و بیدگل افزود: در این مسیر به لحاظ بینشی، تدبر در متونی همچون قرآن کریم، نهج البلاغه، امام خمینی ( ره)، علامه شهید مطهری، آیت الله شهید بهشتی، علامه مصباح یزدی و امام خامنه ای و به لحاظ کنشی و عملی، اخلاص، شجاعت و درایت، حضور مطالبه گرایانه قانون و اخلاق مدار در صحنه، حضور در نماز جمعه و جماعت، حرکت در صراط مستقیم و طریق الوسطی، خدمت به مستضعفین از عواملی موثری است که می تواند در مسیر تربیت جامعه منتظر مهدوی ما را یاری کند.
نظر شما