به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «سید علی آقازاده» امروز(شنبه،۲۷ دی) در بازدید از کارخانه مخروبه رشت الکتریک با اشاره به اینکه زمانیکارخانه رشت الکتریک یکی از بزرگترین کارخانههای ایران و خاورمیانه بود که در سال ۸۲ به بخش خصوصی واگذار شد، گفت: متاسفانه این کارخانه توسط چهار خانم که از همسران مسئولین دولتی، وزرا و دستاندرکاران کشوری بودند با قیمتی ارزان خریداری شد.
نماینده مردم رشت در مجلس این اتفاق و تصمیم های نابخردانه مسئولین وقت را موجب نابودی کارخانه دانست و افزود: رشت الکتریک را به بهانههای مختلف از جمله اینکه داخل شهر است و باید به حاشیه شهر یا شهر صنعتی انتقال پیدا کند، چند ماه بهصورت صوری و موقت راه اندازی شده و بعد به سرنوشت نامبارکی دچار شد.
وی با بیان اینکه رشت الکتریک کارخانهای تخصصی بود که تولیدات برقی بخشی از نیاز کشور را تأمین میکرد اظهارداشت: این افراد پس از ثبت سند کارخانه، شروع به تخریب و فروش اموال کارخانه کردند و نابخردانه سرمایه اقتصادی استان را به تاراج بردند.
آقازاده اضافه کرد: فروش و تخریب این کارخانه جنایتی فساد انگیز و جریانی رانتی بود.
وی اعلام کرد: فروش کارخانه و تجهیزات، نابودی برند، بیکاری کارگران و خاموش کردن چرخه اقتصاد استان بخشی از جنایات های مدیران کارخانه بود که منجر به مرگ این کارخانه عظیم در گیلان شد.
نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس این کارخانه را بیت المال دانست که پرونده آن در قوه قضاییه به جریان افتاده است و خاطرنشان ساخت: قوه قضاییه تلاش کرده تا با پیگیریهای لازم بیتالمال را از حلقوم منفعتطلبان و مفسدان بیرون بکشد.
نظر شما