گروه های جهادی سنت قرض الحسنه را ترویج دهند

رحمانی گفت: گروه‌های جهادی علاوه بر اینکه در عرصه‌های آموزشی، عمرانی و حمایت از نیازمندان تلاش می‌کنند، لازم است که در زمینه نهادینه‌سازی سنت قرض الحسنه تلاش کنند.

«سرهنگ پاسدار احمد رحمانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه، اظهار کرد: گروه‌های جهادی علاوه بر اینکه در عرصه‌های آموزشی، عمرانی و حمایت از نیازمندان تلاش می‌کنند، لازم است که در زمینه نهادینه‌سازی سنت قرض الحسنه تلاش کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان غربی افزود: طبق اعلام مسئولان سازمان مرکزی تاكنون ٢٣ هزار صندوق قرض الحسنه مردم‌يار و اشتغال‌زا با عضويت حدود يك ميليون نفر در سطح كشور ايجاد شده است، بنابراین انتظار داریم، گروه‌های جهادی بسيج برای معرفی رسالت صندوق‌‌ها و اهداف پیش‌بینی شده تلاش کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی در جنگ اقتصادی پیش‌رو باید برای تسهيل گری و به کارگیری ظرفيت‌های مردمی و دولتی اهتمام کند؛ يكی از اين عرصه ها ترويج سنت قرض الحسنه برای حل مشكلات اقتصادی و ايجاد اشتغال در كشور است.

وی اظهار کرد: سازمان بسیج سازندگی در این زمینه 1 هزار و ۳۰۰ نفر تسهیل‌گر را آموزش داده تا این افراد برای راه‌ اندازی صندوق‌ها و کمک به افراد عضو صندوق خدمت کنند، که این رویه در آذربایجان غربی نیز همگام با سراسر کشور پیگیری می‌شود.

این مسئول بیان کرد: این تسهیل‌گران ضمن گزینش و ارزیابی، هشت دوره سه روزه پودمانی آموزش دیدند تا برای تحقق اهداف با جدیت اهتمام کنند.

وی هدف از تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه را ایجاد اشتغال روستایی با استفاده از ظرفيت تعاونی‌های توليدی و توزيعی عنوان کرد و بیان داشت: صندوق‌های قرض‌الحسنه به بانک و موسسات مالی تبدیل نخواهند شد.

وی بیان کرد: ایجاد اشتغال با هدف تحقق جهش تولید و کمک به بهبود وضعیت اشتغال، اقتصاد و معیشت مردم از اهداف دیگر صندوق‌های قرض الحسنه است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان غربی با بیان اینکه تسهیلات صندوق‌ها به میزان آورده اعضا پرداخت می‌شود، گفت: سقف پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه به میزان آورده افراد بستگی دارد، در بعضی از مناطق كشور حق عضویت ۱۰۰ هزار تومان و در بعضی مناطق که توانايی مالی کمتری دارند ۲۰ هزار تومان است.

این مسئول بیان  کرد: البته ظرفيت خيرين كمك شايانی به تقويت اين صندوق‌ها كرده و به طور متوسط هر صندوق سه نفر ايجاد اشتغال داشته است، البته با كيفی سازی، آموزش بيشتر و تقويت منابع مالی هدف آينده طرح انشاالله ايجاد ٥ نفر اشتغال پايدار براي هر صندوق است.

کد خبر 1016600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha