«فهیمه نیکزاد» ضمن اشاره به الگوی اجرایی دورههای مددکاری اسلامی گفت: به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی، به تناسب موقعیت، پروژههایی تعریف میشود و براساس آن، دوره های توانمندسازی مبلغان و بانوان طلبه در آن موضوع برگزار میشود. مبلغانِ واجد شرایط همکاری پس از گذراندن دورههای کارورزی، در میدان عمل، مشغول فعالیت تخصصی میشوند.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم، تصریح کرد: از جمله پروژههایی که با تفاهم مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و وزارت کشور صورت گرفته، برنامه کاهش طلاق و رفع تعارضات خانوادگی با تاکید بر مددکاری اسلامیِ روانشناختی است. وی در ادامه افزود: دانشآموختگی از حوزهی علمیه، تحصیل دانشگاهی در زمینههای مرتبط با مشاوره و علوم تربیتی، تأهل، امکان، علاقه و انگیزه فعالیتهای تبلیغی مرتبط با تعالی و تحکیم خانواده، از جمله شرایط اولیه جهت ثبتنام داوطلبان در این طرح بود.
خانم نیکزاد با اشاره به فرایند انتخاب متخصصان همکار در این طرح، انجام تستهای شخصیت شناسی شرکت در مصاحبه علمی و موفقیت در دوره کارورزی را از شرایط انتخاب مددکاران در این طرح برشمرد.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان قم یادآور شد: در فاز اول اجرای این طرح، مددکاران، از ابتدای بهمنماه فعالیتهای تخصصی تبلیغی خود را در حوزه کاهش طلاق آغاز میکنند.
وی خاطرنشان کرد: فاز اول طرح مددکاری اسلامی با رویکرد کاهش طلاق، در منطقه مسکن مهر پردیسان و با ثبتنام از زوجین ساکن در این منطقه اجرا میشود و ثبتنام کنندگان از ۱۲ ساعت کارگاه مهارتافزایی و به تناسب نیاز تا ده ساعت مشاوره فردی رایگان، بهرهمند خواهند شد.
گفتنی است علاقهمندان به حضور در این کارگاهها با تماس با شماره ۰۹۱۰۰۷۸۴۶۵۶ میتوانند در این دورهها ثبتنام و از خدمات تخصصی رایگان ویژه فاز اول اجرای طرح، استفاده نمایند.
نظر شما