موانع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان رفع شود

مختار خواستار رفع موانع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان شد و گفت: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این امر به آبادان و خرمشهر اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «جلیل مختار» امروز (پنج شنبه 2 بهمن) در نشست هماهنگی اجرای عملیات بازآفرینی بافت های فرسوده شهر آبادان که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، از اختصاص اعتبار یک هزار و 500 میلیارد ریالی برای بازآفرینی بافت های فرسوده در شهرهای آبادان و خرمشهر خبر داد و اظهار کرد: از این میزان اعتبار یک هزار و 60 میلیارد ریال آن برای بازآفرینی هفت منطقه دارای بافت فرسوده در آبادان و مابقی برای بازآفرینی سه منطقه در خرمشهر پیش بینی شده است.

 

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این مناطق پس از شناسایی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده قرار گرفته افزود: بیش از 2 سال است که موضوع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان در حال رد و بدل شدن و پیگیری است، اما متاسفانه هنوز راهکار عملی برای آن ارائه نشده است.

 

وی تصریح کرد: به رغم آنکه شهرداری آبادان در این باره مطالعاتی انجام و طرحی را ارائه کرده است، راه و شهرسازی رفرنس داده و از سوی ستاد ملی بازآفرینی بافت های فرسوده نیز اعتبار پیش بینی شده ابلاغ شده، اما همچنان در این باره به جای پیشرفت کار شاهد پسرفت هستیم.

 

مختار با بیان اینکه اگر قرار بر انجام کار است پس بایستی از جایی آغاز شود اضافه کرد: بندهای سنتی زمانی در زمینه جزر و مد اثرگذار بود که وضعیت منطقه به لحاظ جمعیت متغیر آن، آب های سطحی و عدم لایروبی رودخانه هایش به ویژه بهمنشیر شرایط بد کنونی را نداشت و لذا هدایت آب های سطحی به رودخانه ها با توجه به ظرفیت کم آنها به سبب عدم لایروبی که یکی از الزامات کنونی آنها نیز به شمار می رود، نشدنی است.

 

وی عنوان کرد: به رغم وجود برنامه ارائه و به روز شده شهرداری آبادان برای آغاز فاز نخست عملیات اجرایی بازآفرینی بافت های فرسوده شهری آبادان که مربوط به هدایت آب های سطحی است، متاسفانه اجرای عملیات این مهم به هر شکلی در حال به تعویق و تاخیر افتادن است و بعید به نظر می رسد که در بحث آب های سطحی کاری در شهر انجام شود.

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیرکل راه و شهرسازی استان خوزستان، خواستار رفع موانع بازآفرینی بافت فرسوده آبادان شد و تاکید کرد: با صغرا و کبری بافتن کارها پیش نمی رود و آغاز این کار نیاز به همدلی و همراهی دارد.

 

وی با بیان اینکه اجرای عملیات بازآفرینی محلات به صورت فاز بندی شده پیش می رود یاد آور شد: در فاز نخست آن کار ساماندهی آب های سطحی پیش بینی و در فاز بعدی انجام عملیات زیرسازی، آسفالت، جدول کاری و فضای سبز دیده شده است.

 

«سید مجتبی محفوظی» نیز با بیان اینکه رفع مشکلات برجای مانده از جنگ تحمیلی در این شهر در گرو انجام کار جهادی است اظهار کرد: در بازدید از مناطق دارای بافت فرسوده که در شهر آبادان 7 منطقه شناسایی شده و به طور عمده در سلیچ شرقی و غربی و ذوالفقاریست، وضعیت بسیار شرم آور و غیر قابل قبول است.

 

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی آبادان را شهری ملی و پرآوازه و نیازمند مدیریتی در حد خودش دانست و اذعان کرد: اگر این روندی که طی 32 سال گذشته طی شد بخواهد همچنان دنبال شود نمی توان به آینده آن امیدوار بود.

 

وی اضافه کرد: برای خروج از وضعیت کنونی نیاز به عزم جزم و همت والای مسئولان و اقدام جهادی و جدی در این باره داریم و کوتاهی ها پذیرفتنی نیست.

 

کد خبر 1018081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha