به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سعید اوحدی» امروز(4بهمن) در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین «محمد باقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به پیشینه جامعه ایثارگران و جانباران دیار علویان در دوران دفاع مقدس،بیان کرد: امنیت و آرامش امروز را مدیون ایثار و جانفشانی رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی هستیم و متاسفانه امروز به دلیل شرایط کرونایی امکان جمع کردن این قشر اثرگذار برای برگزاری نشست فراهم نیست.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به عقب ماندگیهای جدی در زمینه احقاق حق در قانون نسبت به این جامعه، گفت: حل موضوع مسکن جامعه ایثارگری بعد از ۴۰ سال انقلاب همچنان ادامه دارد هدف ما جبران عقب ماندگیها است.
اوحدی تصریح کرد: ما در دو حوزه مشکل جدی داریم، در موضوع اشتغال فرزندان جامعه ایثارگری به همت دستگاهها و نهادها اقدامات خوبی صورت گرفته طی مصوبه براساس بند ج ماده ۸۷ قانون نود و ششم، همه فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد باید به استخدام دربیایند.
وی ادامه داد: اگر چه این بند تاکید دارد تا پایان برنامه ششم صورت بگیرد ولی رئیس محترم جمهور دستور دادند تا پایان امسال صورت بگیرد درخواست داریم که تاریخ این آزمون اختصاصی زودتر مشخص شود تا دغدغه خانواده این عزیزان برطرف شود.
این مسئول یادآور شد: همسران شهدا چندین سال درد و رنج های زیادی را متحمل شدند تا این فرزند به شغل مناسب برسد امروز این فرزند باید دغدغه مادر را داشته باشد، خوشبختانه مجلس یازدهم هم مصوبه خوبی را داشت فراکسیون ایثارگران و شاهد ما ۱۷۰ ایثارگر در مجلس داریم، در فراکسیون شاهد ۱۶ فرزند شهید را داریم.
وی اضافه کرد: تفاهمنامهای در استان در خصوص موضوع مسکن داریم، در این ۲۷ سفرهای استانی ۶۱ هزار و ۸۱۵ زمین زمین برای ساخت مسکن تامین شد در طول ۱۲ سال گذشته ۸۰ درصد افزایش را نشان میدهد.
اوحدی تاکید کرد: اگر رویکرد ما مدیریت جهادی باشد ظرفیت داخل پاسخگو است در حوزه اشتغال هم همینطور موضوع بعدی ساماندهی گلزارهای شهدا است نگاه ما این است ۲۰ درصد باقیمانده نیز تکمیل شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، با اشاره به اینکه حماسهای که در طول دفاع مقدس شاهد بودیم چه در بحث مدافعین حرم که فتنه بسیار بزرگ داعش را به همت حاج قاسم سلیمانی از بین بردند، گفت: شهدای خانطومان مظلوم هستند، شبی که این شهدا بازگشتند تلفنی سلام رهبری را رساندم مادر شهید رادمهر گفت فرزندان دیگر ما هم هستند این نگاه باارزش است برآنیم که موضوعات تفاهم نامه را بررسی و عملی کنیم.
این مسئول گفت: نکته کلیدی بود ما در مازندران اسرای زیادی داشتیم، تدوین سند ملی ایثار، جهاد و شهادتشان باید در کمیسیون پژوهش به ثبت برسد، در بحث جانبازان با درصد درگیری پایین قانون دست ما را بسته ولی باید حمایتهای فراقانونی صورت بگیرد.
وی افزود: طی ۸ ماه گذشته به بحث کمیسیون پزشکی جانبازان سرعت دادیم تا جایی که امروز برای اولین بار در ۲۴ استان به جای آوردن جانبازان به تهران در همان استان کارشان انجام میشود، در مازندران به دلیل شرایط قرمز کرونایی هنوز صورت نگرفته، با اطمینان این قول را میدهم که تعداد پروندههایی که امسال بررسی میشود، بیشتر باشد.
نظر شما