ترامپ نماینده طبقه‌ای خاص از آمریکا/ ترامپیست همچنان ادامه دارد

محمودی با اشاره به مفهوم ترامپیست گفت: ترامپ دارای یک تفکر و عقیده ای متمایز است و طبقه‌ای از جامعه آمریکا پیرو او هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو با موضوع ترسیم دوران پساترامپ در ابعاد سیاسی در آمریکا و با حضور دکتر محسن محمودی، تحلیلگر مسائل آمریکا به روی آنتن رفت.
محسن محمودی با اشاره به مفهوم ترامپیست گفت: ترامپ دارای یک تفکر و عقیده است و با توجه به جایگاهی که در دوران ریاست جمهوری داشته است، طبقه ای از جامعه آمریکا پیرو او هستند و ترامپ نیز این طبقه را نمایندگی می کند و این جریان در سال های آینده ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ترامپ یک تشکل کانونی دارد که مردان سفیدپوست بالای 40 سال عضو آن هستند، اظهار کرد: طرفداران لابی تسلیحات بخش مهمی از طرفداران ترامپ را تشکیل می دهند و همین افراد نیز عمدتا در حمله به کنگره شرکت کردند.

این تحلیلگر مسائل آمریکا رفتارها و اقدامات ترامپ در طول 4 سال گذشته را منجر به جذب حمایت طبقه سفید پوست دانست و عنوان کرد: جنبش ترامپیست در آینده هم پایدار خواهد بود زیرا منافع این طبقه در آمریکا حضور خواهد داشت.

وی افزود: این طبقه معتقد است نه در دوره اوباما و نه در دوره های دیگر، منافع آن ها تامین نشده بود و احتمال اینکه نماینده ای از این طبقه قدرت را در چهار یا هشت سال بعد به دست بیاورد زیاد است و این مسئله بیشتر دارای جنبه های اقتصادی است.

وی با اشاره به عدم انتخاب ترامپ در انتخابات سال جاری ریاست جمهوری آمریکا، تصریح کرد: شکست ترامپ به دلیل آن بود کسانی که در دوره های قبل رای نمی دادند، در این دوره به پای صندوق های رای آمدند. دموکرات ها حدود 20 درصد رای بیشتر آوردند و اینها کسانی هستند که لزوما نه برای بایدن که برای رییس جمهور نشدن ترامپ رای دادند.

محمودی تاکید کرد: دموکرات ها اگر بخواهند باز هم در انتخابات بعد رای بیاورند باید باز هم این جمعیت خصوصا لاتین زبان ها، مسلمانان، آسیا تباران و سیاه پوستان و همچنین کسر زیادی از زنان طبقه متوسط را به میدان بیاورند؛ این جمعیت دقیقا کسانی هستند که سبب شدند ترامپ شکست بخورد.

این تحلیلگر مسائل آمریکا بیان کرد: وقتی آنچه باعث شد ترامپ رای بیاورد، عدم ماندگاری وی و احتمال بازگشت او را بررسی کنیم متوجه می شویم زیربنای تمام این موارد دلایل اقتصادی است. اگر کووید 19 و اتفاقات اقتصادی از جمله افزایش نرخ بیکاری که باعث شد، وجود نداشتند، الان حزب دموکرات شکست خورده بود.

وی با بیان اینکه از بدون شکل گیری آمریکا با یک جامعه چندپاره به لحاظ قومی و نژادی روبرو هستیم، گفت: طبیعی است رفت و آمد یک رئیس جمهور نمی تواند تحولی زیربنایی را رقم بزند. البته واقعیت این است وقتی رئیس جمهور یک کشور حرف های نژادپرستانه بزند و عملا یک طبقه علیه طبقه دیگر باشد، وضعیت چندپارگی در آن جامعه بیشتر خواهد شد.

محسن محمودی عنوان کرد: از روی که ترامپ قدرت را در دست گرفت تا زمانی که آن را تحویل جو بایدن داد، به کرات در مورد مسائلی اظهار نظر کرد که خوش بین ترین حامی او نیز نمی توانست، منکر لحن نژادپرستانه شود.

کد خبر 1018568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha