«جلالالدین محمد شکریه» با بیان اینکه دولت باید در اوضاع فعلی شرایط بخش خصوصی و اصناف را درک کند به خبرنگار شبستان گفت: بخش اصناف کشور به دلایل متعدد از تسهیلات کرونایی استقبال نکردند.
نایب رییس اتاق اصناف کشور بالا بودن نرخ سود را یکی از دلایل عدم استقبال اصناف از تسهیلات کرونایی اعلام کرد و بیان داشت: علاوه بر مؤلفه سود بالا، کوتاه بودن زمان بازپرداخت و نبود زمان تنفس از دیگر موارد عدم گرایش اصناف به سمت تسهیلات کرونایی محسوب میشود.
شکریه نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید توسط مقام معظم رهبری را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه اصناف در تحقق این شعار نقش مؤثری دارند عنوان کرد: اگر درصدد جبران خسارات ناشی از شیوع کرونا هستیم باید تسهیلات مورد نیاز هم با شرایط عادلانه بین کسب و کارهای آسیبدیده توزیع شود.
وی با تاکید بر اینکه نظام بانکی کشور باید از بخش تولید حمایت کند، عملکرد فعلی بانکها را در این بخش ضعیف و کم فروغ دانست و تصریح کرد: برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و کمک واقعی به واحدهای صنفی آن هم در این شرایط کرونایی باید تسهیلات بانکی با نرخ سود حداقلی در اختیار گذاشته شود.
رییس اتاق اصناف استان گیلان حمایت از واحدهای صنفی در حوزههایی نظیر نظام تأمین اجتماعی را یکی از بهترین راهکارهایی که دولت میتواند نسبت به انجام آن اقدام کند خواند و اظهار داشت: انتظار داریم شرایط به گونهای رقم خورد که نظام بانکی کشور در کنار تولید و تولیدکنندگان باشد و از آنان حمایت به عمل آورد.
شکریه اینکه بخش اصناف به عنوان بزرگترین قطب کار کارآفرینی کشور چیزی حدود 9 میلیون اشتغال را ایجاد کرده است، نشاندهنده جایگاه برتر اصناف دانست و گفت: اشتغال موجود در بخش اصناف، تولید امنیت برای دولت است بنابراین دولت باید با وضع قوانین جدید نسبت به تغییر شرایط موجود اقدام کند.
نایب رییس اتاق اصناف کشور جایگاه اصناف در عرصه اقتصاد و بازار را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه در جریان کرونا اصناف و بسیاری از رستهها با آسیبهای عدیدهای مواجه شدند خاطرنشان کرد: واحدهای صنفی شرایط بسیار سخت و دشواری را در این مدت تحمل کردهاند و فشارهای زیادی به آنان وارد شد.
نظر شما