امّ البنین علیهاالسلام؛ الگوی سبک زندگی ولایی

مدیر جذب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری گفت: نام ام البنین علیهاالسلام، خلاصه در ادب، گذشت، فداکاری، غیرت، محبت و ولایت پذیری و در یک کلام «عشق» است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین «علی پروانه» در مراسم تواصی به حق در جمع کارکنان و کارمندان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به فرارسیدن سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) اظهار کرد: این بانوی بزرگوار مادر حضرت عباس (ع)، یکی از مادران برجسته تاریخ است که زندگی او مالامال از عشق به ولایت و امامت بود.

 

مدیر جذب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری افزود: این بانوی با فضیلت و آگاه به زمان خویش، از جمله کسانی بود که از حریم حسینی دفاع می کرد و مجلس عزای شهید کربلا را برپامی داشت. فضایل اخلاقی، کمالات انسانی، نیروی ایمانی، شکیبایی و بصیرت او را به شایستگی، در خانه امامت، بانوی بانوان کرده بود.

 

وی تصریح کرد: ام‌البنین (علیها السلام) با معرفتی که به مقام اهل‌بیت (ع) داشت، فرزندانی همچون حضرت اباالفضل (ع) را در دامان خود پرورش داد که تا آخرین لحظات زندگی خویش دست از ولایت نکشیده اند. وی ادامه داد: وفاداری، محبت اهل بیت، ادب، ولایت مداری، شجاعت، صبر، سخنوری و شاعری ، توجه به رویدادهای سیاسی زمان، علم و دانایی بخشی از فضایل حضرت ام البنین (س) به شمار می‌آید.

 

حجت‌الاسلام پروانه یادآور شد: ام البنین(س) از بانوان با فضیلت بود. ایشان حقّ اهل بیت (ع) را خوب می شناخت و در محبت و دوستی با آنان خالص بود و در میان آن برزگوران، جایگاه بلند و مقام ارجمندی داشت.

 

وی ادامه داد: ام البنین (س) از دامان خاندانی ادب پرور  برخاسته بود که در محضر اسوه ادب علی (ع)  آن را بارور ساخت و الهی گردانید. بزرگترین نمود ادب او، در برابر علی(ع) و فاطمه (س) و فرزندان معصوم آنان است.

 

مدیر جذب و سازماندهی هنگی بعثه مقام معظم رهبری اظهار کرد: ام البنین (س) هنگامی که به خانه علی قدم نهاد، خود را نه به عنوان جانشین فاطمه (س)، بلکه به عنوان خادم فرزندان فاطمه (س) می دانست. با آنان به ادب رفتار می کرد و آنها را گرامی می داشت.  

 

کد خبر 1019640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha