همسران شهدا با استقامت خود همه سختی ها را برای رشد فرزندان به جان خریدند

همسر شهید علی عباسی راد یکی از آن شیرزنانی است که زمانی‌ همسرش‌، دین و میهن را در خطر می بیند به جبهه می رود و شهد شهادت می نوشد؛ بعد از شهادت همسرش، با تمام سختی های روزگار جنگید و۶ فرزند خود را به خوبی تربیت کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان؛ در هشت سال دوران دفاع مقدس اگر پشتیبانی مادران و همسران شهدا نبود قطعاً پیروزی از آن ملت ایران نبود، مادرانی که فرزندانی از جنس اخلاص، ایمان، اعتقاد و ولایت پذیری  را تربیت کرده و مقابل گلوله دشمن فرستادند.

 

 

 

و همسرانی که در برابر احساسات و عواطف خود ایستادند و با توکل بر خدا دل به خواسته همسران خود دادند و عزیزان خود را که تشنه شهادت و پیروزی بر دشمن بودند راهی جبهه کردند.

 

 

 

 

روز سیزدهم جمادی الثانی، مصادف با سالروز وفات حضرت ام البنین علیه السلام؛ روز بزرگداشت مادران و همسران شهدا نام گرفته است و به این مناسبت گفتگوی ذیل تقدیم می شود.

 

 

 

فاطمه خلیلی، اهل رفسنجان؛ وقتی ۱۳ ساله بود یعنی سال ۱۳۵۴ با شهید علی عباسی راد ازدواج می کند دورانی که امام و یارانش در تلاش و تکاپو بودند که نظام شاهنشاهی برچیده شود؛ ثمره ازدواج فاطمه خانم و علی آقا ۶ فرزند بود وقتی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ به پیروزی رسید همه خوشحال بودند این خوشحالی دیری نپایید و دشمن که کارش دشمنی است به جنگ با ایران برخاست.

 


فاطمه خلیلی می گوید: ۱۳ ساله بودم که ازدواج کردم و ثمره این ازدواج هم ۷ فرزند است ۷ یادگار از همسرم دارم که خدا را شکر هر کدام با تاسی از راه پدرشان‌ به مانند الماس خوش می درخشند و خوشحالم که در تربیت آن‌ ها تمام‌ تلاشم را کردم و خدا هم پاسخم را داد؛ مطمئن‌ هستم‌ روح شهید عباسی راد هم از اینکه وقتی نیست و فرزندانش را به دست من سپرده و خوب تربیت شده اند در آرامش است.

 

 

وی ادامه می دهد: ۸ سال با همسرم زندگی کردم و فرزند بزرگ ما ۷ ساله و فرزند کوچک مان‌ ۲۰ روزه بودند که علی به فرمان امام لبیک گفت و سال ۱۳۶۱ به جبهه رفت و در سال ۱۳۶۲ در عملیات مهران شربت شهادت نوشید.

 

 

 

خلیلی اظهار کرد: از‌ خوبی های همسرم هر چه بگویم کم گفته ام، نمازش را اوّل وقت آن هم حتماً در مسجد می خواند  و دوستان مومن و با ایمانی هم داشت، از حرام دوری می کرد و معتقد بود نان حلال باید سر سفره باشد و لقمه حلال است که بچه ها را تربیت اسلامی می کند.

 

 

 

وی دامه می دهد: از خصلت های همسرم این‌ بود که با وضو می خوابید و می گفت انسانی که با وضو بخوابد‌ شب تا صبح جزو عبادت کنندگان به حساب می آید؛ با اینکه ۵ کلاس بیشتر درس نخوانده بود امّا قرآن‌ را به خوبی قرائت‌ می کرد؛ همیشه می گفت باید بروم جبهه با دشمنان‌ اسلام بجنگم تا راه کربلا باز شود و مردم‌ برای زیارت اباعبدالله الحسین  (ع) راهی کربلا شوند.

 

 


وی افزود: شهید عباسی راد مدام‌ می گفت زنان و دختران برای اینکه سعادتمند شوند باید حجاب خود را رعایت کنند؛ از اینکه خداوند قسمتم‌ کرد که شوهرم‌ راه شهادت‌ را انتخاب کند خوشحالم‌ و ۶ فرزند او را با جان‌ و دل و با تمام‌ سختی های آن زمان که امکانات نبود بزرگ کردم و با تربیت خوب و صحیح همه را راهی خانه بخت کردم‌.

 

 

 


مهدیه عباسی راد فرزند شهید علی عباسی راد هم گفت: پدرم وقتی شهید شد ما همه کوچک بودیم و من ۸ ساله بودم و ۱۷ سال بعد از شهادت پدرم‌، چند تکه استخوان آوردند و گفتند این پیکر پدر شما است خیلی غصه ام‌ شد.

 

 

 

وی از زحمات مادرش قدردانی کرد و افزود: اگر مادرمان مثل کوه پشتیبان ما نبود شاید ما اینگونه متحد و منسجم نبودیم؛ خیلی زحمت ما را کشید و با نبود امکانات و با سختی فراوان و با الگو قرار دادن پدرمان به جایی رسیدیم که از زندگی راضی هستیم.

 

 

 

عباسی راد افزود: با اینکه زبان از تشکر مادران قاصر است امّا از خداوند می خواهیم مادرمان‌ را همانطور که در این  دنیا عزت مند کرد در آن دنیا هم‌ بر سر سفره ائمه اطهار بنشاند چون اگر همسران‌ و مادران صبور نبودند فرزندان شهدا را نمی توانستند به خوبی تربیت کرده و به جامعه تحویل دهند.

 

 

 


او  می گوید: دوست دارم مردم‌ طرز برخوردشان‌ با ما فرزندان شهدا خوب باشد اگر دختران‌ و زنان‌ حجاب خود را رعایت کنند و بی حجاب یا بد حجاب در جامعه حاضر نشوند ما از ته دل خوشحال می شویم که وقتی پدرانمان به خاطر آرمان های اسلام و حجاب زنان‌ و دختران‌ و ناموس کشورمان رفتند اینجا ملت هم قدردان آن ها هستند.

 

 

 

فرزند شهید عباسی راد خاطرنشان کرد: همسران شهدا با استقامت همه سختی های زندگی را به تنهایی تحمل کردند هم پدر بودند برای فرزندان هم مادر؛ پس مادران و همسران شهدا اگر صبوری و ایستادگی نمی کردند شاید شوق شهادت در مردان کمرنگ می شد و به جبهه نمی رفتند.

 

 

 

وی اظهار کرد:  آن ها خانه و همسر و فرزند و علایق دنیایی خود را رها کردند و رفتند  تا با خون خود نهال اسلام آبیاری شود و جامعه امروزی ما طراوت داشته باشد؛ امروز جنگ دشمن با جنگ ۸ ساله دوران دفاع مقدس فرق دارد آن زمان جنگ سخت بود امّا الان جنگ دشمن با شبیخون فرهنگی است و مرزهای خانواده را دریده است.

 

 

 

عباسی راد بیان کرد: اما نسل جوان‌ ما همان‌ فرزندان پاک پدران و مادران معتقد و اسلامی هستند که اگر به ریشه شان‌ نگاه کنند توطئه های دشمنان‌ را می توانند خنثی کنند.

 

 

 

کد خبر 1019709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha