به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، دکتر «جمشید ناصری» همسر «منیژه میرعمادی» و اهدا کننده 705 اثر از هنرمندان معاصر به موزه هنرهای معاصر درباره این اقدام خود گفت: بازگشایی موزه هنرهای معاصر تهران و همزمانی اهدای گنجینه من و منیژه میرعمادی اتفاق مبارکی است، چراکه این اتفاق با اهداف منیژه مطابقت دارد و خوشحالم که این کار را به نام او انجام میدهم.
وی افزود: منیژه تصدیق فوق لیسانسش را از دانشگاه اورگان آمریکا گرفت و من هم در آمریکا مشغول تحصیل و کار پزشکی بودم و قبل از انقلاب هر دو به ایران بازگشتیم و سال ۶۲ با هم ازدواج کردیم.این مجموعه حاصل 30 سال زندگی من و پروانه میرعمادی بود را به خاطر فعالیت های هنری ای که ایشان در طول زندگی مان داشتند به موزه اهدا کرده ایم و نمایشگاهی از این آثار همزمان با بازگشایی موزه برپا می شود.
دکتر جمشید ناصری با اشاره به فعالیت های هنری و پژوهشی منیژه میرعمادی گفت: قبل از ازدواج ما منیژه چندین نمایشگاه داشت که پس از ازدواج فعالیت نمایشگاهی خود را ادامه نداد و آخرین نمایشگاه او در گالری سیحون برگزار شد. این نمایشگاه موفقیت آمیز بود. پس از این نمایشگاه وی فکر می کرد که این برایش کافی نیست و باید هنر را در جامعه بیشتر معرفی کند و نتیجه این کار انتشارات بود و می گفت اگر بناست هنر در قالب کتاب ارایه شود، این کتاب باید فاخر باشد و کیفیت اثر را در صفحات کتاب درک کرد.
وی خاطر نشان کرد: در همین زمان فعالیت نقاشی برای او به فعالیت ثانوی تبدیل شد و فصلنامه طاووس را نیز منتشر کرد و در آن به هنرهای مثل سینما، موسیقی و معماری می پرداخت. پس از شش شماره که این نشریه منتشر شد اینترنت آمده بود و طاووس اینترنتی شد و تمام اطلاعات را برای مخاطبان به سراسر دنیا معرفی می کرد. در تمامی این دوران تمام توجه وی جمع آوری کردن کلکسیونی از آثار هنرمندان بود و او از من خواست که این مجموعه را به موزه هنرهای معاصر اهدا کنم.
نظر شما