باید مکتب شهید سلیمانی را به عنوان یک الگو برای جوانان معرفی کنیم

مروارید گفت:شهید سلیمانی یک فرد نبود، بلکه یک مکتب بود لذا باید تلاش کنیم ابعاد زندگی و مکتب شهید سلیمانی را به عنوان یک برنامه و الگو برای مدیران و جوانان معرفی کنیم و آن را گسترش دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «جعفر مروارید» در مراسم رونمایی از پوسترهای فراخوان جشنواره «جایزه فیروزه» و مسابقه کتابخوانی «مکتب سلیمانی» ضمن قدردانی از نهادهای مشارکت کننده در این دو رویداد بابیان اینکه با توجه به ادامه تقویت زیست کرونایی در کشور، این دو برنامه در فضای مجازی انجام می شود، گفت:نباید قطار فرهنگ و هنر در شرایط کرونا متوقف شود که فضای مجازی بستری مناسب برای تحقق این مطلوب است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران به عنوان اولین تجربه نمایشگاه به صورت مجازی است گفت: تکثر در فروش و استقبال خوب مردم نشان می دهد که ما می توانیم همین مدل را در سایر فعالیت های فرهنگی و هنری نهادینه کنیم.

 

وی مکتب شهید سلیمانی را حاصل معارف اهل بیت (ع) و نگاهی که برای ادامه نسل انقلاب اسلامی به آن نیازمند هستیم، دانست و افزود: شهید سلیمانی یک فرد نبود، بلکه یک مکتب بود لذا باید تلاش کنیم ابعاد زندگی و مکتب شهید سلیمانی را به عنوان یک برنامه و الگو برای مدیران و جوانان معرفی کنیم و آن را گسترش دهیم.

 

مروارید با تاکید بر آنکه یکی از دغدغه های همیشگی مقام معظم رهبری و ملت ما برآن بوده که به کالای ایرانی، فکر ایرانی سرمایه ایرانی بهاء داده شود، گفت: با توجه به اینکه از پیروزی انقلاب اسلامی ۴۰ سال می گذرد، باید بتوانیم آن جوانی را که در این نظام پرورش پیدا کرده، فکرش مغتنم شمرده شود و همچنین فرآورده ای که بر اساس آن فکر و ایده، به کالای فرهنگی و هنری تبدیل شده، مورد حمایت قرار دهیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی ادامه داد: باید تلاش کرد در بازار ایرانی، کالایی را که بهره مند از ظرافت ایرانی است، و از ماندگاری و همان توانایی و قدرتی که در تاریخ ایران اسلامی، شاهد بودیم، بهره مند است، را ارائه دهیم که این نیازمند سرمایه گذاری اقتصادی و نیز فرهنگ سازی در جامعه است.

کد خبر 1019987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha